Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
01filmin, dante, fragmanı, tanıtım

Dante 01-Filmin Tanıtım Fragmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Dante 01-Filmin Tanıtım Fragmanı

Dante 01

Yapım : 2008, Fransa

Tür : Bilim Kurgu

Yönetmen : Marc Caro

Senaryo : Marc Caro, Pierre Bordage

Oyuncular : Lambert Wilson, Dominique Pinon, Gérald Laroche, Linh Dan Pham, Yann Collette, Bruno Lochet, François Levantal, Simona Maicanescu, François Hadji-lazaro, Lotfi Yahya Jedidi

Yapımcı : Richard Grandpierre

Görüntü Yönetmeni : Jean Poisson

Müzik : Raphael Elig, Eric Wenger

Dağıtım : Bir Film

Süre : 1 saat, 28 dk

Gösterim Tarihi : 5 Eylül 2008

Özet

Yüksek güvenlikli uzay gemisi hapishanesi ve psikiyatrik araştırma merkezi Dante 01e yeni bir tutuklu gelir Dünya dışı varlıklarla yaşanan bir çatışmadan sağ kurtulan tek kişi olan Saint George, kendi içindeki canavarı kontrol altına almak için savaş vermektedir Bu canavarın gücü, dehşet verici bir labirenti andıran uzay gemisinin tüm sakinlerini etkileyecek, gardiyan ve tutukluların şiddet dolu isyanlarına sebep olacaktır Her biri artık kendi canavarıyla yüzleşmelidir

Fragman'ı İzle

Dante 01 Resimleri

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com