Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2009, fragmanı, pıtırcık, tanıtım

Pıtırcık (2009) Tanıtım Fragmanı

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pıtırcık (2009) Tanıtım Fragmanı

Pıtırcık Filminin Tanıtm Fragmanı

Orjinal Adı:
Le Petit Nicolas / Little Nicholas

Yapım:
2009 ~ Fransa

Tür:
Aile, Komedi

Yönetmen:
Laurent Tirard

Senaryo:
Alain Chabat, René Goscinny

Senaryo (Kitap):
René Goscinny

Görüntü Yönetmeni:
Denis Rouden

Müzik:
Klaus Badelt

Dağıtım:
Tiglon

Süre:
1 saat 31 dk

Gösterim Tarihi:
15 Ocak 2010 (Türkiye)

Filmin Özeti
Pıtırcık hayatından memnundur: Onu seven bir ailesi, muhteşem arkadaşları vardır ve her şeyin böyle devam etmesini istemektedir

Ancak birgün her şey değişir: Anne ve babasını konuşurken duyan Pıtırcık, konuşmalardan yeni bir kardeşi olacağı anlamını çıkarır ve paniğe kapılır Herkes� yeni gelen bebeği daha çok sevecek ve artık ailesinin onunla ilgilenmeye zamanı kalmayacaktır Hatta Parmak Çocuk masalında olduğu gibi onu ormana bırakıp gideceklerdir Pıtırcık ailesinin kendisinden vazgeçmemesi için çeşitli taktikler uygulamaya başlar ama bu taktikler pek istediği gibi işlemez ve sonuçta ailesini kızdırır

Pıtırcık ve arkadaşları B planına geçerler: Pıtırcık önce geldiğine göre o kalacaktır ama bebekten kurtulmaları gerekir Bu işi halletmek için önce paraya ihtiyaçları vardır, sonra ise…� Tam bu planı uygulamaya koyduklarında Tıngır, bir kardeşe sahip olmanın ve ağabey olmanın aslında faydaları olduğunu anlatır� Bunun duyan Pıtırcık, ağlayarak eve gider ve bir kardeşi olursa çok mutlu olacağını ailesine pişmanlıkla anlatır� Ailesi bu duruma şasırır çünkü bir yanlış anlama olmuştur
Ama Pıtırcıkı bekleyen başka bir sürpriz vardır

Filmin Fragmanı

Pıtırcık Oyuncuları

Valérie Lemercier

François Damiens

Kad Merad

Michel Duchaussoy

Sandrine Kiberlain

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com