![]() |
Cem Yılmaz'ın Recep İvedik Yorumu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cem Yılmaz'ın Recep İvedik YorumuCem Yılmaz'ın Recep İvedik Yorumu CEM YILMAZ İLK ZAMANLAR “İZLEMEDİM” DEDİĞİ RECEP İVEDİK FİLMİNİ İZLEMİŞ! ![]() ![]() Ünlü komedyen Cem Yılmaz HABERTÜRK ekranlarında Cem Mumcu, Pelin Batu ve Harun Tekinin sunduğu Kısa Devreye konuk oldu ![]() Programa gelmeden önce A ![]() ![]() ![]() ![]() Yılmaz: “A ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben mesela hiç böyle bir film izlemedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çektiği en uzun filmin A ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teknik bir 127 dakikadan bahsediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Kendini sinema alanında daha da ilerlettiğini söyleyen ünlü komedyen “Daha önceleri sinemacı olmakla ilgili çekinik konuşurken şimdi o kadar çekinik konuşmam artık” dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yılmaz: “Ben yapılamayacak şeylerle uğraşmayı seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "RECEP İVEDİK'İ İZLEDİM KİMSE TELAŞ YAPMASIN" Kendi filminin Recep İvedik filmiyle kıyaslanmasına pek sıcak bakmayan Yılmaz filmi izleyip izlemediği yönündeki soruya, “Recep İvediki izledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olmamalıyız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Programın ortasında rol arkadaşı Ozan Güvene de övgüler yağdıran Yılmaz: “Ozan çok başarılı bir komedyen ![]() ![]() ![]() ![]() GORA'YI ÇEKERKEN YANGIN TEHLİKESİ ATLATTIK Programda film setlerindeki anılarını da anlatan ünlü komedyen G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CANLI YAYINDA SÜRPRİZ TELEFON Çocukluk yıllarında sınıf arkadaşıyla birlikte bir kıza not yazıp arkadaşlık teklif ettiklerini söyleyen Yılmaz'a canlı yayında öyle bir şaka yapıldı ki Yılmaz neye uğradığını şaşırdı ![]() ![]() Telefondaki kızla konuşmaya başlayan ünlü komedyen telefonun diğer ucundaki kızın A ![]() ![]() ![]() ![]() "BİRGÜN KENDİME SEVİŞME SAHNESİ YAZACAĞIM" Yılmaz: "Ben yazdığım hikayelerde hiç kendime sevişme sahnesi yazmadım bir kere öpüşme sahnesi vardı ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|