Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
koşuyor, mahsun, oscara

Mahsun Oscara Koşuyor.

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mahsun Oscara Koşuyor.

Mahsun Oscara koşuyor

Kürt açılımının tartışıldığı günlerde; gelecek yılki Oscar Töreninde ülkemizi temsil edecek olan sinema filmi Güneşi Gördüm seçildi Şarkıcılıktan yönetmenliğe geçiş yaptığı ilk filmi "Beyaz Melek"le takdir edilen Mahsun Kırmızıgül, asıl başarıyı ikinci sinema filmi "Güneşi Gördüm" ile gösterdi

Issız Adamı solladı

25 milyon kişi tarafından izlenen ve Avrupada da büyük ilgi gören film; şimdi de dünyanın en büyük sinema ödülü olarak gösterilen Oscara aday adayı oldu Kültür Bakanlığı dışında SİYAD gibi kuruluşlardan da üyelerin bulunduğu seçici kurul, bu yıl düzenlenecek olan Oscar Ödül Töreninde ülkemiz adına "Güneşi Gördüm"ün yarışmasına karar verdi Diğer adaylar arasında; Issız Adam ve Güz Sancısı gibi filmler vardı

Mahsun Kırmızıgül

"Haberi aldığım anda çok mutlu oldum ABDde Oscar öncesi yapılan lobilerin farkındayım Her şey yeni başladı ve herkesten destek bekliyorum Bu film; hepimizin, Türkiyenin hikayesi 25 milyon kişi tarafından izlenilen Güneşi Gördümün Kürt açılımına katkıda bulunduğunu düşünüyorum Film, şu andaki devlet politikamızı destekliyor Filmi izleyen milyonlara teşekkür ediyorum"

Atilla Dorsay

"Güneşi Gördüm, Türkiyenin izlediği "Kürt açılımı" politikasına çok uygun Ama seçilmesinin tek nedeninin bu olduğunu düşünmüyorum Güneşi Gördüm, insancıl olması nedeniyle başarılı olabilir

Mehmet Açar

"Son derece insan merkezli ve duygusal bir film Akademi, bu tarz filmlere ödül veriyor Tek sıkıntısı Avrupadaki festivallere katılmamış olması Kırmızıgülün yapması gereken ABDde filmini tanıtması"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com