Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gelmem, sokağa

Bir Daha Bu Sokağa Gelmem

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Daha Bu Sokağa Gelmem

İlk kez tek başıma başka bir sokağa gidiyorum Annemin uzağa gidip, geç gelecek olması iyi oldu Nedense annem tek başıma sokağa çıkmama izin vermiyor Bu sokak çok güzel, daha girişte mis gibi kokular geliyor Aman ya burası kasapmış onun için mis gibi kokuları almışım Ah anne ah! Bu güzel kokulardan mahrum bıraktın ya beni…

“Pisst pis hayvan, yeter be sizden çektiğim! Bir gün birinizin leşini serince bakalım bir daha gelecek misiniz?”

Ay Allah bu adam kime kızdı? Benden başka kimse yok! Bana niye kızsın ki, ben bir şey yapmadım Sadece camdan baktım Ay buda ne ya… Tükürecek yer mi yok? Niye sokak ortasına tükürmüşler anlamıyorum! Annem bana her yere pisleme diyor İnsanların yaşadığı şu sokağa bak? Pislikten yürüyemiyorum, her yerde çöp varHem neden vakitsiz çıkmış bu çöpler?Annem gece çıktığını söylemişti Hele şu tükürükler, midemi bulandırdı Yürüyecek yer yok Bari şu saçaklara çıkayım da yukarıdan etrafı seyredeyim

Karşıdaki kadın ne yapıyor öyle? Galiba kilim silkeliyor Ay… İnsanların üstüne üstüne hem de! Vallahi yine sabırlılar, sadece öbür tarafa kaçtılar

Oh burası çok güzel! Sokakta ne kadar çok insan varmış Oda ne? Kavga var galiba! Hemen gidip seyredeyim Bunlar neyi paylaşamıyor anlamadım Galiba park yeri için kavga ediyorlar Üç arabalık yere bir kişi park ederse elbette kavga edersiniz Arabayı düzgün park etsen bu kavga olmazdı Ah anne ah bana insanlar her zaman başkalarının hakkını düşünür dersin Bak, adamı parçalayacak neredeyse! Hani insanlar birbirine saygılıydı? Yoksa başka bir dünyadan mı bahsediyordu annem?
Ben yine kaldırımdan gideyim Aaayyy bu da ne? Üzerime pis su attılar galiba Ooff iğrenç! Aman be kadın, camdan yol ortasına pis su atılır mı? Hangi çağda yaşıyorsun Takım elbiseli adam döndü, kadına bakıyor

“Heeyy hanım sen ne yaptığını sanıyorsun? Sokağın ortasına pis su atılır mı? Kafamdan aşağı dökseydin bari!”

“Sen de öbür taraftan yürü kardeşim Burası, benim kapımın önü… Ne istersem yaparım

Kadın hem suçlu hem güçlü vallahi Adama nasılda laf yetiştiriyor Ah bu da ne? Yağmur mu başladı? Balkon yıkıyorlar Ya bu insanların balkonlarında su deliği yok mu da suyu aşağı doğru süpürüyor Oooff of anacığım, sen bana insanları böyle anlatmadın ki!

Aaah çocuklar geliyor! Oyunlarını seyreder, biraz eğlenirim Beni tanımıyorlar ama bana doğru koşuyorlar Galiba tanışmak için geliyorlar Ne kadar güzel! Heeyy fazla gıdıklamayın! Ben dayanamıyorum! Aahh canım acıdı! Biraz yavaş sevsenize! Aaahhh kuyruğum, kuyruğumu çok acıttınız! Oda ne? Ne bağlıyorsunuz siz öyle? Aman Allah’ın kaçmalıyım! Kaçmalıyım ama nasıl? Tamam, tırmıklayıp kaçayım! İyi de bu ses ne ya? Arkama dönüp bakamıyorum ama bu ses benimle beraber geliyor Galiba kuyruğuma bağladıkları şeyden geliyor bu ses? Şu tahta çitin, kırık yerinden girersem belki takılırda çıkar Aahh kuyruğum, çok acıdııı! Canım yandı ama kurtuldum

Aayy araba? Nasılda görmedim, ezilecektim Sanki yarış yapıyor? Kendi canını düşünmüyorsun be adam ya bana çarpsaydın Annem nasıl üzülürdü biliyor musun? Ya bir çocuk çıksa önüne? Kendini sokağın sahibi zannediyor herhalde! Bir de son ses müzik açmış! Oh keyfe bak! Tabii çevredekileri düşünme sen!

Bu ne gürültü böyle! Hangi evden geliyor acaba? Yoksa burada eğlence yerimi var Ay ne güzel! Dans edenleri seyrederim biraz Ses, şu camdan geliyor Yavaşça yaklaşayım, beni görmesinler

”Heey kıs şu müziğin sesini! Herkes bu müziği dinlemek zorunda mı?”

“Kes be moruk! Sen ne anlarsın müzikten!”

Aman Allah’ım! Çocuk, yaşlı adama moruk dedi Ben öyle bir şey desem annem dilime acı biber sürer Bir daha müzik dinlememe izin vermez Eyvah! Beni gördü Hemen kaçmalıyım, büyüklerine böyle davranan çocuk beni öldürür! Büyüklerine saygıyı bu çocuğa öğretmemişler Yazık, çok yazık! Hem bizler için hem diğer insanlar için Önce kendisi için yazık, çoookk yazık

Öf burada pis bir koku var Bakkal kapının önüne ne koymuş öyle Bunları satıyor mu? Bu kokmuş şeyleri kim alıyor acaba? Öf çok kötü kokuyorlar Bunlar yenmez ki! Gelen kadının yüzü çok asık, şu sandığın arkasına saklanayım da beni görmesin

“Zeki efendi, bana bir kilo domates, bir kilo biber ver ama iyisinden olsun! Geçen sefer ki gibi ezikleri alta, güzelleri üste doldurursan, bu sefer üşenmeden gelir hepsini senin kafana geçiririm Anladın değil mi?”

“Ayıp ettin Hayriye abla! Ne zaman çürük mal sattım ben? Bak, hepsi taze ama sen eve gidene kadar ezilirse suç benim değil!”

Ay adama bak ya! Hem çürükleri dolduruyor hem neler söylüyor Gözlerimle görmesem kadın yalan söylüyor derdim İnsaf be adam, insaf! Nasılda ustaca yalan söylüyor!
Ben şöyle camdan cama atlasam mı? Yok, en iyisi duvar dibinden yürümek Geri dönmem gerek ama nasıl? Buraya kadar zor geldim Şimdi aynı sokaktan nasıl dönerim Oofff anneciğim seni niye dinlemedim Ama sen hep buraları güzel anlatırdın Yoksa ben mi öyle anladım Şimdi anlıyorum,”Hep gözlerini dört açacaksın, kimseye güvenmeyeceksin, yalnız bir yere gitmeyeceksin!” derdin Boşuna değilmiş bu sözler İyi de nasıl döneceğim Bu koca tüylüde kim acaba?

“Heeyyy sen kimsin? “

“Sen ne aptal kedisin! Ben bu sokağın sahibiyim Beni herkes tanır Annen benden sana bahsetmedi mi? Benim adım Kocabaş!”

“ Eveett bahsetti Sen çok iyi bir köpekmişsin Bazen kasabın sana verdiği yemeklerden ona veriyormuşsun!”

“Annen öyle mi dedi?

“Evet, senin sokaktaki hayvanlara yaptığın iyilikleri anlattı, sen bu sokağın kralıymışsın, sen ne dersen o olurmuş Hatta başım sıkışınca seni bulmamı söyledi

“Hadi ya! Başka ne dedi?”

“İnsanlar seni severmiş, bazen de korkarlarmış Hatta bizi kovarlarmış ama seni hiç kovmazlarmış Ben sokağın başına nasıl geri döneceğimi bilemedim Ben de seni arıyordum Beni sokağın öbür ucuna kadar götürür müsün?”

“Hadi bakalım, arkamdan ayrılma! Bana yakın yürü, seni öbür uca götüreyim

“Teşekkür ederim Büyük kralım!”

Sokağın bir ucundan öbür ucuna gidene kadar bende değiştim Koca köpeği bile kandırdım Annem benimle gurur duyacak Yoksa kızacak mı? İyi ki Kocabaşın vahşi ama aptal olduğunu söylemiş İyi ama ben böyle şeyleri bilmezdim ki! Galiba insanların arasına karışınca ben de değişmeye başladım Yok, ben bir daha bu sokaklara gelmeyim Yine yıkık dökük eski evlerin orada vakit geçireyim En iyisi insanlardan uzak kalmak! Yoksa ben, ben olmaktan çıkarım, insanlar gibi olurum böyle giderse…

…İNCİDAL…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com