|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ailelerine, gençlerin, olan, problemi, ruhsal, tavsiyeler |
![]() |
Ruhsal Problemi Olan Gençlerin Ailelerine Tavsiyeler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ruhsal Problemi Olan Gençlerin Ailelerine TavsiyelerRuhsal problemi olan gençlerin ailelerine tavsiyeler Psikiyatrist Dr ![]() ![]() Özel yaşamına saygı gösterin ![]() Uygun davranışlarını takdir edin ![]() ![]() Arkadaşlarını tanıyın ![]() Yorum yapmadan dinleyin ![]() ![]() Size açılmasını bekleyin ![]() Yaşantısını paylaşın ![]() ![]() Sürekli olarak derslerini sormayın ![]() Öfkeli olduğu zamanlarda alttan alın, duygularınızı sık sık dile getirin ![]() Hayallerine saygı gösterin ![]() CİDDİYE ALIN "Sen yapamazsın" demeyin ![]() Asla küçümsemeyin ![]() Tehditlerini ciddiye alın ![]() Arkadaşlığını kazanmaya çalışın ![]() Geleceği hakkında yüreklendirin ![]() Söze, "Ben senin yaşındayken ![]() ![]() ![]() ![]() Sorunlarınızı kendisiyle paylaşın ![]() Parasız bırakmayın ![]() Hoşgörülü olun ![]() Çok fazla müdahale etmeyin ![]() İzin isteklerini hepten reddetmeyin ![]() Konuşmak istemediğinde üstüne gitmeyin ![]() Utandırmayın ![]() ![]() Olumlu yanlarını herkesle paylaşın ![]() Fikirlerine değer verin ![]() Sizi eleştirmesine karşı gelmeyin ![]() Sık sık ona olan sevginizi dile getirin ![]() Hayallerinizi onunla paylaşın ![]() Sorumluluk almasına yardımcı olun ![]() Kendisine güven duymasını destekleyin ![]() ![]() Yaşamda başarıya ulaşmış insanları anlatın ![]() Kendi hayatınızla örnek olun ![]() "Ben yaptım sen yapma" demeyin ![]() Yaptıklarınızı başına kakmayın ![]() ![]() Kişiliğine saygı gösterin ![]() ![]() Onun büyüdüğünü kabul edin ![]() Deneyimlerinizi onunla paylaşın ![]() Mutsuz zamanlarında yanında olun ![]() |
![]() |
![]() |
|