Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Psikoloji / Sosyoloji / Felsefe

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
olumlaması, şükretme

Şükretme Olumlaması Nedir

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şükretme Olumlaması Nedir

Şükretme Olumlaması Hakkında Bilgi

Şimdi şükrediyorum Yaşadığım herşey içinÖzelliklede başlangıçta kötü sandığım herşey için gözyaşlarım korkularım için onları benim tarafımdan yaratıldığını kabul ediyorum Onları kucaklıyorum onlar benim gelişmem ve kendimi farketmem için kullandığım araçlardı yanlışlarımı ve doğrularımı kucaklıyorum yaptıklarım ve yapamadıklarımı onlardan gerekli dersi çıkardım şimdi ancak beni gerçekten iyi hissettirecek duygu ve düşünceleri seçiyorum

Bütün o yaşadıklarımı arasından deneyimin özünü ve anlamını bilgeliğini alıyor ve ağırlıklarını bırakıyorum o beni her zaman en iyi yerde barındırdı ve korudu şimdi ben özümdeki o olağanüstü parlaklığı farkediyorum Gücümü farkediyorum ve kullanıyorum Onlar sayesinde geçmişte yağtığım yanlışlar ve deneyimler sayesinde bu anlayışa erdim

Allah'a teşekkür ediyorum bana bu imkanı verdiği için seçtim özgürce ve seçimlerimin sorumluluğunu yaşadım kahramanca

İnsan olmanın onurunu yaşadım Hayatı yanlız başıma doğru ve yanlışın açık ve net olarak orada olmadığım bir yerde denedim

Düşe kalka öğrendim ağlaya güle

Kah Korktum kah yerimde çakılı kaldım kah birilerinden medet umdum kah başkalarının dümen suyunda olsun!! Onlar benim hayatımdı Bütün bunları denemeye hakkım vardı bende denedim

Hiçbir bahanenin ve mazeretin arkasına saklanmadan ortaya çıkıp sorumluluğu kabul ediyorum Kimseyi kınamıyor suçlamıyor ve kızmıyorum kucaklıyorum bütün deneyimlerimi

Keşke demiyorum ama!!! Sadece evet diyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com