![]() |
Bilakis - Karanlıktaki İşığım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilakis - Karanlıktaki İşığımBilakis - Karanlıktaki Işığım Senin güzellliğin tarif edilemez Dünya ya senden bi daha gelmez Karanlıkta ki ışığım oldun Seninle ben yolumu buldum Dünyanın nimetlerini seninle gördüm Yüreğimin kördüğümünü sen çözdün Bilakis in değişmicek tek sultanısın Anla aşkım sen çok farklısın HEr dün aşık oluyorum ben bir güzele Kalbimi armağan ettim o kişiye Seviyorum getiremiyorum o sözü dilime İlaç gibi geldin bu kurak gönlüme Çok seviyorum bunu herkes bilsin içimden bir ses geliyor söyle kimsin Karanlıkta ki ışığım aşkım sen miydin çıkmaya uğraşma ölene dek hapislisin Senin güzellliğin tarif edilemez Dünya ya senden bi daha gelmez Karanlıkta ki ışığım oldun Seninle ben yolumu buldum El ele tutuşalım dolaşalım sokaklarda Sevgimizi ilan edelim bütün dünya ya Leyla - mecnun halt etmiş yanımızda Büyük aşk geliyor sabredin yakında Aşkın oku tam kalbime saplandı İşte o an büyük aşk başladı Seni bulmak için başka kalbe değmedim Ömrümde kimseyi bu kadar sevmedim ![]() Senin güzellliğin tarif edilemez Dünya ya senden bi daha gelmez Karanlıkta ki ışığım oldun Seninle ben yolumu buldum |
![]() |
![]() |
|