![]() |
Düşündüm... |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Düşündüm...![]() Düşündüm… Hayata bir başlık atmadım… Düşündüm… Ben ve hayat iki iyi arkadaşız ![]() Düşündüm… Hayata hep bir düşün değil;, binlerce düşün penceresinden bakıp gerçeğe hangisinin daha yakın olduğunu görmek gerekir… Düşündüm ![]() ![]() Hayat gözlerimi açabildiğim kadar açıp en son noktaya kadar bakmak, sonrada yumup hiçbir şey görememek kadar kısa, hayat kısadan da kısa ![]() Düşündüm… Hayat kendimize yazdığımız mektupların genel adıdır ![]() ![]() Düşündüm… Aslında zaman, okyanusları besleyen su kaynaklarından bile çok daha hızlı akıyor ![]() Düşündüm… Aslında hayat, ölümün hep unutulduğu bir yaşama uğraşıdır ![]() Düşündüm… Aslında hayat, uyku ile uyanıklık, düş ile gerçek, yalan ile doğru arasında az sonra uyanacağımız anlık bir rüyadır ![]() Düşündüm… Aslında hayat, gözlerim kapalıyken bile görebileceğim bir suret, kulaklarım kapalıyken bile duyabileceğim bir ses ve her aynaya bakışımda bana bakan bir yüzdür ![]() Düşündüm… Aslında ölüm, birbirini gören aynaların içinde uzayan sayısız yollar kadar uzun, dokunsam tutulacak kadar yakındır ![]() Düşündüm… Aslında kimse düşlerinin terkine uğramadı ![]() ![]() Düşündüm… Hayatıma iyi bakmalıyım ![]() ![]() Düşündüm… Yaşamak büyüdüğünden beri hayatı hep küçük gördü ![]() Düşündüm… Ölümün gözlerine yaşarken bakarsak oda bize anlamı olan sonsuz bir hayatla bakar ![]() Düşündüm… Ölüm sırası gelmeden kimse sıranın kendisinde olduğunu anlayamıyor ![]() Düşündüm… Ölüm isimlerimizin başındaki beylik sıfatları tanımıyor ![]() ![]() Düşündüm… Aslında ölüm, cevabı hep bilinen bir sorudur ![]() Düşündüm… Aslında ölüm, sevgilinin bize gönderdiği bir mektuptur ![]() Düşündüm ![]() ![]() Bilmek kadar insana acı veren başka bir karmaşa yoktur ![]() Düşündüm… Kolay anlatılıyor acılar, kolay yazılıyor kolay yaşanmıyor oysa ![]() Düşündüm ![]() ![]() Aynalara her bakışta yüzümdeki maskelerden gerçek yüzümü seçemiyorum ![]() Düşündüm ![]() ![]() Çok vefasızım, telefon rehberindeki dostlarımın sayısı bir hayli azalmış ![]() Düşündüm… Ben yoksam kimse yoktur ![]() Düşündüm… Omuzlarının üzerinde zirveye çıktığım insanlara sırtımı dönmemeliyim ![]() Düşündüm… Ben aşkı seslerden bir ses değil, bütün sesleri susturan bir çığlık yapmak için arıyorum ![]() Düşündüm… Aslında ses sessizlikte anlam buluyor ![]() ![]() Düşündüm… Aslında ben büyümekten değil, içimdeki sesi yitirmekten korkmalıyım ![]() Düşündüm… Ellerim kaleme, düşüncelerim kelimelere tutundukça yazmaktan ve okumaktan asla vazgeçmemeliyim ![]() Düşündüm… Renklerin mavisini seviyorum diye siyahlardan nefret etmemeliyim ![]() Düşündüm… En değerli an içerisinde bulunduğum andır ![]() ![]() Düşündüm… Özgürlük bedeli gerçekten çok ağır olan bir mücevherdir ![]() ![]() Düşündüm… Boş vermek hiçbir şeydir ![]() ![]() Düşündüm… Kalplerini yormayanlar düşüncelerimi çiğnediler ![]() ![]() Düşündüm ![]() İnsan kendi yaşamının yağmurlarında ıslanma fırsatını kaçırmamalı ![]() Düşündüm ![]() ![]() Umut Kafdağı’nın ardında da olsa beklenmeye değer ![]() ![]() Düşündüm… En çok beklenen en beklenmedik anda gelendir… Düşündüm Anlaşılamamak anlaşılır bir durumdur ![]() nurdal durmuş
![]() |
|