![]() |
Alper Ayyıldız - Alışık Değilim Ağıda Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alper Ayyıldız - Alışık Değilim Ağıda Şarkı SözüAlper Ayyıldız - Alışık Değilim Ağıda Gizleye gizleye sır zaman aşımına uğradı ![]() düşmeye ![]() ![]() kalır ![]() ![]() ağlar bu sefer kendine sataşır ![]() ![]() bilirim ciğerini, son kuruşuna kadar ödedim ![]() yalnızdım yeri geldi ben onlardan kaçtım ![]() yattım ![]() ![]() ![]() dayanıyorum ![]() kendimle savaşıyorum ben ![]() ![]() ![]() Her deli gibi bugünü de kutlayacağız, nedensiz kahkahayı basıp ağlayacağız ![]() Zoruna mı gitti ?! Utandıklarını dert etme ![]() ![]() ![]() yayılır ![]() ![]() ![]() ![]() bir taviz yok ! Hadi çıkar ekmeğini ![]() ![]() kötüsü kurnazlık, tok düşünüp aç yatmazlık ![]() ![]() İç çekmeyi yaşayıp tatmadın mı dostum ?! Ah sırdaşım ![]() ![]() ![]() hor gördün ?! Nakarat Bırakırken kendimi boşluğa bir yanım 'dur' der mi ki sonsuza bağırıp ?! Hâlbuki duyamam, sesler karışır ![]() ağıda ![]() Geçtim bugünü, yarını ![]() ![]() ![]() ![]() Dinleyip alışır, alışır takılırım ağıda ![]() ![]() Şartlanmak; ölümü düşünmeden yol alıp paslanmak ![]() planlar oynarsın üstümden ![]() ![]() ![]() ![]() Sen iyisin, ben kötüyüm ![]() ![]() ![]() ![]() satmam ![]() ![]() bildiğim soruları sorman saçma ![]() ![]() yeterli ![]() ![]() bana, yok kanıtım ![]() ![]() ayaklarını ![]() ![]() uydurmak, seçmek yalanı ![]() ![]() ![]() bitti ![]() ![]() Korunmasızca geldiğin bu dünyadan ötesi de var ya ![]() cebin olmadığını göreceksin ![]() ![]() sınav olacak ![]() sonrası senin kazandığın kalacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fesatlara karışıp savunma mekanizmanı güçlendireceksin ![]() İflas edeceksin ![]() ![]() ![]() Nakarat Bırakırken kendimi boşluğa bir yanım 'dur' der mi ki sonsuza bağırıp ?! Hâlbuki duyamam, sesler karışır ![]() değilim ağıda ![]() Geçtim bugünü, yarını ![]() ![]() ![]() ![]() Dinleyip alışır, alışır takılırım ağıda ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|