Alper Ayyıldız - Aşk İçin Ağlar Belki Şarkı Sözü |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Alper Ayyıldız - Aşk İçin Ağlar Belki Şarkı SözüAlper Ayyıldız - Aşk İçin Ağlar Belki Sergilenen rap'i ben bilemem Bana hız ver; rhyme'ımı tek ileten![]() ![]() O da mikrofon olmasa gösteremem Sana geliveriyorum ama ses veremem Yol dönebilir Hadi efelen evime gel hemen, emin olabilen kişiler gibi ![]() ![]() Biri boy, biri dişi Soy kızı, gir içeri Koy veriyor, soytarı gibi meşk katlediyorum ! Aşk için Ağlar belki, Belki de meşkte aklı ![]() ![]() Senin yanına varmak isterken canım yandı ! Yangın yangın gibi bana kızgın En başından aşkı tanımıştım Yorgun argın koşamadım anla Yardım yardım gibi bana muhtaç ! Ruhsal bi' bunalım tavrını saç Bana tam derece dönecek adama bak ! Ulan önüne bak ! Süren dolmadan ![]() ![]() Sana sordum, sormadım tarzana ! Tarzandan farkın yok baksana Benim farkımdır farkıma kol kanat Adamın biri gelse de ben fors atan Adamın evine gitmem, adam olmadan Aşk için Ağlar belki, Belki de meşkte aklı ![]() ![]() Senin yanına varmak isterken canım yandı ! Yangın yangın gibi bana kızgın En başından aşkı tanımıştım Yorgun argın koşamadım anla Yardım yardım gibi bana muhtaç ! En ufak şeylere kafa yoruyorsun Olmuyor ya da sen başaramıyorsun hiç Karınca cüssesi mi korkuttu seni ?! Özenle büyütüp beslediğimi ver geri ![]() ![]() Yok zorlayan seni ! Aramıyorum eski günleri ve sormuyorum kimseye seni ben ![]() ![]() Kimsede seni aramıyorum, şapşalsın ! Aşk için Ağlar belki, belki de meşkte aklı ![]() ![]() Senin yanına varmak isterken canım yandı ! Yangın yangın gibi bana kızgın En başından aşkı tanımıştım Yorgun argın koşamadım anla Yardım yardım gibi bana muhtaç ! |
|
|
|