|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alper, ayrıştım, ayyıldız, hücrelerimden, sözü, şarkı |
![]() |
Alper Ayyıldız - Ayrıştım Hücrelerimden Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alper Ayyıldız - Ayrıştım Hücrelerimden Şarkı SözüAlper Ayyıldız - Ayrıştım Hücrelerimden Sakın kesme hızı, doldur hancı! Yemin ol, kana kana içerim seni ![]() kalbim aşk menşeli ![]() ![]() beklediğim şans ![]() ![]() ![]() sana yol, bana hüsran ![]() ![]() ![]() giderim var! Yeni bi' şantaj bu huzuru beklerken ![]() ![]() ![]() Düşman eksik ya kaçtı tılsım! Sabırdan arta kalan kırıntılar ![]() ![]() ![]() Alper Ayyıldız ![]() ![]() Bil artık gerçeği yok olsun inkarın ![]() almaya yüzün olsun ![]() ![]() nefsini! Pay çıkar hatalarına ![]() ![]() var ? Kendin için bi' kez olsun zora kaç ![]() ![]() ![]() ![]() çekip gidesin var ![]() Nakarat x2 Meylettim sana taşınıp ![]() alay etti ![]() ![]() ![]() Bu ne kalp mi? Taş bence ![]() ![]() şey seni sevmek ![]() Kırık kalbime hoş geldin ![]() ![]() ![]() satılık ![]() ![]() ![]() Güvenmiştim ona, o hesapladı ![]() seçtim fesatları ![]() ![]() 'ben' var ![]() ![]() ![]() başkasında aramam sereserpe ![]() ![]() ![]() Bunu bil, bunu kavra ![]() ![]() tükürürsem sana yakışır! Nakarat x2 Meylettim sana taşınıp ![]() Gözlerin alay etti ![]() ![]() hücrelerimden ![]() ![]() ![]() İşkence gibi bir şey seni sevmek ![]() Adım; Ayyıldız ![]() Ayrıştım hücrelerimden ![]() Kalbi melodik atan adamın adı; Dore ![]() Ayrıştım hücrelerimden ![]() Ayrıştım hücrelerimden ![]() ![]() ![]() Suratına küfretsem yakışır! |
![]() |
![]() |
|