![]() |
İntizam-İ Kelam - Firar Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizam-İ Kelam - Firar Şarkı Sözüİntizam-ı Kelam - Firar hüzün yapraklarından güz ayrı telde çaldı bak ve sözde sukünet satar gülen yüzüyle afitap kırmayın bu heves benden ayrı düştü bugün yak ve bitsin artık kibritimde kıvılcımlar müstehak istifade etme benden ey bu kalbin istilası sen taşınmak istedikçe zor gelir mi irticası kendi rica kullarınla donatsanda kainatı bulurdum ben içlerinden kin resimli rayihanı ah be gönlü cennetin mukayesinde tutmayan ve tutmadıkça kaç sevapların sonunda kir tutar kaç be kurtar adını bak kokar buram buram hasar yüzüme vursalar yanar günahlarıyla kin duyar fikir akıl denkleminde kaldı şimdi manedar dertlerim birikse dahi sanma tek bi çare var özlemin yakar bilirsin kalp cihanı mest ederken eşgalindem tanırsın bu gülyüzümden yadigâr ----------------------- Geçsin hayalimin üzerinden Kuşlar ben o yüksek tepelere yükselir uçamam içim geçer henüz uçuruma dalamam zor yollardan sür gemini benim rotama diren nası görsün faili çıkanı inen yazımı çalan güz yine bahara küser bir firarı daha bekleyemem ben ----------------------- kaç zamanın hatrı vardır hatırana saklanan saygı-sevgi çerçevemde bir kelamı saklamam içgüdünde hapsolan kin iftira tohumlarından ek bırak bu bahçelerden korkma hasat toplamam patla volkanım bu lavlar ani düşse yanardım bil ki ben yanarsam seni de alevlerle sarardım aşkı meşke kattığın viran gizemli mahseninde şaraplanan yıllarından hangi birine dalardın yazık kurak iklimin ve kışın sıcak mevsiminde çöl nedir ki kurutsun bu kalp donardı kütlelerce savrulur beden sürüklenir düğümlü lanetiyle bağlasın bırak çözer sevaplarım cefası nerde kursağımda kaldı cümleler ve sen konuştun ben her defasında dinlemiştim oysa can kulaklarımla yitirsemde bir umut kalırdı en derinlerimde tek çıkar yolum budur ve bertarafım izlerinle |
![]() |
![]() |
|