![]() |
İntizam-İ Kelam - Masumiyet Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizam-İ Kelam - Masumiyet Şarkı Sözüİntizam-ı Kelam - Masumiyet bir musibet bin nasihattan değerli hayat gözümde canlanırken hayli gamlı kederli gelir yokluğunda ektiğim bu aşk fidanları sandım ki zamanla yanlızlığıma son verir ![]() ![]() ![]() olur mu böyle bir şey ![]() ![]() ![]() insan önce sevgisinin arkasında kalmalı ![]() ![]() ![]() sonra gördüklerini hayra yormalı ![]() ![]() ![]() hiçbirzaman yolunu gayrı tutmamalı ![]() ![]() ![]() hedefinden caymamalı ![]() ![]() ![]() şuan aklım öyle senle doluyken ![]() ![]() ![]() nasıl olurda başka bir meşgaleyle günümü meşk ederdim ![]() ![]() ![]() nasıl olurda seni düşünmeden zamanı harlarım ![]() ![]() ![]() bir yanımda hüzün varken yanına uğrarım ![]() ![]() ![]() zamanı geriye sarmak olmaz artık anlamak gerek ![]() ![]() ![]() düşmeden yolun sonuna varmak,var olmak demek ![]() ![]() ![]() yanımda kal,sen meleksin meleklerden olma bir bebeksin ![]() ![]() ![]() suretin silinmesin ![]() ![]() ![]() aşkı saf temiz kılan bu duygularımı verseler bana ![]() ![]() ![]() verseler ne farkeder yarınlarımda yok çaba ![]() ![]() ![]() sonumu görmeden olanı biteni hiç çekinmeden sor bana ![]() ![]() ![]() bilmeden koşmuşum ben senin yoluna ![]() ![]() ![]() dayandı! sandım gönül aldanmış sana yar ![]() ![]() ![]() yine kaldı kederle başbaşa ![]() ![]() ![]() zor oldu dinmedi bu kargaşa ![]() ![]() ![]() vay bana!!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ hayatın ipleri bende kalır ![]() ![]() ![]() bana bu hayattan geriye söyle ne kalır ![]() ![]() ![]() bi bakarsın elde ne var yok gitmiş habersiz ![]() ![]() ![]() kader değil bu içimdeki Masumiyet beni benden alır göremem ![]() ![]() ![]() dünyaları verselerde boş sen yokken gülemem ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ hayır istemem sensiz baharları ![]() ![]() ![]() hayır olmaz öyle istemem ki haybeden geçen zamanı ![]() ![]() ![]() bana dokunmasın senden başka gözlerin yararı ![]() ![]() ![]() söyle yokluğunda kim avutsun bu aciz kelamı ![]() ![]() ![]() hayat zor! haykırsam herkes duyarmı bilmem ![]() ![]() ![]() bu yalan dünyayı bi görsen benim gözümden ![]() ![]() ![]() ah bi görsen beni bi görsen ![]() ![]() ![]() tüm kötülükleri benle bir kenara itsen ![]() ![]() ![]() sade beni düşünsen ![]() ![]() ![]() ne güzel olurdu dimi sana gönülden seviyorum desem! işte şimdi söylüyorum seni seviyorum ben! söyledim kurtuldum içimdeki sözleri ![]() ![]() ![]() sana dair olan büyük hisleri ![]() ![]() ![]() evet bunun devamı gelmeli ![]() ![]() ![]() gelmeli! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ hayatın ipleri bende kalır ![]() ![]() ![]() bana bu hayattan geriye söyle ne kalır ![]() ![]() ![]() bi bakarsın elde ne var yok gitmiş habersiz ![]() ![]() ![]() kader değil bu içimdeki Masumiyet beni benden alır göremem ![]() ![]() ![]() dünyaları verselerde boş sen yokken gülemem ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
![]() |
![]() |
|