![]() |
Melis Bilen-Enkaz Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Melis Bilen-Enkaz Şarkı SözüMelis Bilen-Enkaz Bazı şeylerde geri dönüşler hikaye ![]() ![]() ![]() Neden kaybetmeden bilinmez kıymeti de ![]() ![]() ![]() "Bir şans daha" diyorsun, ama o duygular nerde Ne ben aynı ben, ne sen aynı sen; olur mu sence Birikmiş anıları, eskiciye hibe ettim ![]() Günahlarımıza da sevaplarımıza da bir sünger çektim ![]() Üzgünüm deme bana, çünkü bu kalp şimdi paramparça Çok isterdim güvenmeyi yine ağlamayı omzunda ![]() ![]() ![]() Üzgünüm deme bana, çünkü bu kalp şimdi paramparça Çok geç artık ![]() ![]() ![]() ![]() Hep başkalarında dinlediğin o hikaye Yakıyor fena halde bir gün başına geldiğinde ![]() Benim için de çok acı bitiren ben olsam bile, Bir zamanlar aşk dolu bu kalpten kırıntı kaldı geriye ![]() ![]() ![]() Birikmiş anıları, eskiciye hibe ettim ![]() Günahlarımıza da sevaplarımıza da bir sünger çektim ![]() Üzgünüm deme bana, çünkü bu kalp şimdi paramparça Çok isterdim güvenmeyi yine ağlamayı omzunda ![]() ![]() ![]() Üzgünüm deme bana, çünkü bu kalp şimdi paramparça Çok geç artık ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|