![]() |
Fulden Uras - Hadi Kalbim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fulden Uras - Hadi KalbimFulden Uras - Hadi Kalbim Hadi kalbim Aralardan, yaralardan ![]() ![]() ![]() Hani geçmiştim buralardan ![]() ![]() Yaralanmazdım ya yeniden ![]() Bu defa en saf tarafımdan ![]() ![]() ![]() Yakalandım her ne varsa ![]() ![]() Ertelenmiş duygulardan ![]() ![]() ![]() Bi de inandım nedense ![]() ![]() Vuruldum inanmışlığımdan ![]() ![]() ![]() Hadi kalbim son defa geç ![]() ![]() ![]() Yine aşkın yalanından ![]() ![]() ![]() Nasıl olsa güçlenirsin ![]() ![]() Eksilirken anlamından ![]() ![]() Hadi kalbim son defa geç Bu acıklı şarkılardan Olur da bir gün büyürsen ![]() ![]() ![]() Sayılır yaşanmışlığından ![]() ![]() ![]() ![]() Kor olandan ,zor olandan ![]() ![]() ![]() Bu defa en az olandan ![]() ![]() ![]() Önce al da nasibini ![]() ![]() ![]() Sonra çık git bu fotoğraftan ![]() ![]() ![]() Hadi kalbim son defa geç ![]() ![]() ![]() Yine aşkın yalanından ![]() ![]() ![]() Nasıl olsa güçlenirsin ![]() ![]() Eksilirken anlamından ![]() ![]() Hadi kalbim son defa geç Bu acıklı şarkılardan Olur da bir gün büyürsen ![]() ![]() ![]() Sayılır yaşanmışlığından ![]() ![]() ![]() ![]() Ama farzet bir oyunsun ![]() ![]() ![]() Kural bu yaa hep uyulsun ![]() ![]() ![]() Hiçbişey olmaz sanılsın ![]() ![]() ![]() Ama herkes hep yanılsın ![]() ![]() ![]() Esas kız hep yaralansın ![]() ![]() ![]() Esas oğlan da vurulsun ![]() ![]() ![]() Bu masalda burda bitsin ![]() ![]() ![]() Sonunda herkes uyansın ![]() ![]() ![]() ![]() Hadi kalbim son defa geç ![]() ![]() ![]() Yine aşkın yalanından ![]() ![]() ![]() Nasıl olsa güçlenirsin ![]() ![]() Eksilirken anlamından ![]() ![]() Hadi kalbim son defa geç Bu acıklı şarkılardan Olur da bir gün büyürsen ![]() ![]() ![]() Sayılır yaşanmışlığından ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|