![]() |
Demet Akalın Sarkı Sözleri (Son Albüm ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Demet Akalın Sarkı Sözleri (Son Albüm )Affedersin Aramızda Herşey Bitti Ayrılalım Diyen Sen Değil Miydin? Ben Ağlarken Utanmadan Arkanı Dönüp Giden Sen Değil Miydin? Hayırdır Ne Oldu Pişman Mısın? Bir Gece Ansızın Kapımdasın Gerçekler Acıdır Anlaman Lazım Benim İçin Artık Sen Bir Yabancısın Yüzünü Bile Görmek İstemiyorum Yoluma Çıkmasan İyi Edersin Sözlerim Sana Ağır Mı Geldi? Kalbini Mi Kırdım Afedersin Alçak Söylenecek Bir Şeyin Yoksa Eğer Evimden Gidebilirsin Yeteri Kadar Dinledim Artık Hayatımdan Çıkabilirsin Sana Ayılan Bayılan Yok Ki Bulunmaz Hint Kumaşı Değilsin Bana Göre Sen Yalancı Değil Yalanın Ta Kendisisin Ateş Olsan Düştüğün Yeri Yakarsın Bana Hiçbir Şey Olmaz Zamanında Bir Hata Yaptıysan Bunun Günahı Beni Vurmaz Söz Ağızdan Çıktı Bir Kere Dönen Sen Gibi Alçak Olsun Bu Devirde Benim Gibi Aşkı Bulursan Hemen Ara Haberim Olsun Herken Hak Ettiği Yaşıyor Belki Özel Şeyler Yaşadık Ama Açık Konuşmayı Başaramadık Güzel Olan Çabuk Biter Bu Küçük Ayrıntıyı Hep Atladık Yanlışı Doğruyu Tartışalım Ama Aşkı Bu Konudan Ayrı Tutalım Ne Sen Beni Ne Ben Seni Üzüp De Boşa Kalp Kırmayalım Hayat Bazı Anlarda Bizi Deniyor Ama Her Zaman İkinci Bir Şans Vermiyor Herkes Hakettiği Gibi Yaşıyor Senin Gibiler Çabuk Unutuluyor Kaç Aydır İlk Kez Yüzüm Gülüyor Bende Aşklar Kısa Sürüyor Herkes Hakettiği Gibi Yaşıyor Senin Gibiler Çabuk Unutuluyor Kaç Aydır İlk Kez Yüzüm Gülüyor Bende Yaslar Kısa Sürüyor iHanet Susma, Acı Sözleri Saklama Benden Üzülmem Korkma Öğrendim Zaten Gerçeği Senden Duymak İstedim Sadece Durma Canın İstiyorsa Hiç Darılmam Kararını Vermişsin Hangi Güç Yeter Ki Engel Olmaya Sana Sen Bakma Benim Ağladığıma Suçluyum Güvendim Bu Olanlar Bana Ceza Bir An Olsun Aşkından Şüphe Etmedim İhaneti Aklıma Getirmedim Söyle Kaç Bedende Aşkımı Lekeledin Nasıl Yaktın İçimi Beni Haketmedin Helal Olsun Helal Olsun Bir Dağı Devirdin Seninle Nefes Alan Bir Canı Ezip Geçtin Yazık Oldu Çok Yazık Oldu ![]() ![]() ![]() Bu Zamansız Gidişin Beni Sırtımdan Vurdu Senin Yüzünden Koca Bir Şehre Küstüm Senin Yüzünden Kaybolup Yollara Düştüm Hani Sen Bana Kıyamazdın Gözün Gibi Bakardın Ya Hani Sen Beni Kıramazdın Ölene Kadar Senindim Ya İyi Dinle Konuşman Bittiyse İyi Dinle Benim De Sana Birkaç Sözüm Olacak Pişman Olup Da Gece Beni Arayınca O Kapanan Kapı Bir Daha Açılmayacak Bir Gecede Sevdiğim Gibi, Bir Gecede Unuturum Seni, Sen Anlamazsın Sevenin Halinden, Sen Anlamazsın Yaralı Kalbimden Bırak Da Yansın Bunu Da Atlatırım Kaderime Bağlarım Yazıma Katlanırım Mantık Evliliği Maskelerden Sahtelerden Bıktım Artık Doğru İnsan Kimse Gelsin Bulsun Beni Hayallerden Rüyalardan Geçtim Artık Eksiğiyle Fazlasıyla Sarsın Beni Karşıma Yolda Orda Burda Çıkmıyor Ki Zaten Gözler Her Geçene Bakmıyor Ki ![]() ![]() ![]() Olursa Padişah Torunu Soylular Tohumu Beni Yorar Mı Yorar Yok Öyle Sevmeden Birini Mantık Evliliği Beni Bozar Mı Bozar Esmer Yarim Ne Kadar Söylesem De İnanmayın Ben Onu Çok Sevdim Ağlasam Da Gülsem De Yalandayım Belli Etmedim Yaralı Yürek Bana Senin Aşkın Gerek Şimdi Onunla Mutlusun Demek Gel Gel Gel Elleri Cennet Kokan Yarim Hiç Geçmedi Seni Seven Bu Halim Seni Çalan Şimdi Mutlu Şimdi Zalim Çok Özledim Seni Esmer Yarim OF Çok Kısa Önce Seni Buldum İçimde Sakladığım Hazinem Oldun Tarif Edemediğim En Büyük Duygum Seni Sensiz Yaşamak İnan Tek Korkum Senden Öğrenmiştim Ben Karşılıksız Sevmeyi Aklımdan Silinmiyor O Sihirli Sözlerin Büyü Yaptılar Bize Kötüydü Niyetleri Nihayet Ayırdılar Soldurdular Gülleri ![]() ![]() ![]() Resmine Baktım Yatağa Uzandım Uyku Tutmuyor ![]() ![]() ![]() ![]() Of Hiç Halim Yok Canım Sıkılıyor Of Sabah Olmuş Başım Dönüyor Seven Kızın Romanı Ben Günah İşlemedim Sadece Seni Sevdim Ben Günah İşlemedim Kadere Boyun Eğdim Hiç Sevmedim Bu Kadar Sevgilim Ne Gecem Var Ne Gündüzüm Şarkılarda Matemi Var Yarım Kalan Öykümüzün Gurur Aşkı Ziyan Eder Sözümü Tutacağım Seni Unutacağım Aşk Romandı Eskiden Seven Kızın Romanı Şimdi Veda Zamanı Kader Artık Ümidim Yok Hayat Yenik Düştüm Sana Kapanmaz Yaram Tamiri Yok Kader Elini Uzat Bana Bir Şans Daha Ver Bana Bitmeyecek Sandım Biter Mi Sence Atsam Olmaz Satsam Olmaz Bir Şey Söyle Gelmeyecek Sandım Gelir Mi Sence Gitsem Mi Beklesem Mi Bir Şey Söyle Kader Bana Bir Şey Söyle Yerim Yurdum Belli Değil Nerde Akşam Orda Sabah Düşmüşüm Derin Tuzaklar Kader Elini Uzat Bana Bir Şans Daha Ver Bana Bitmeyecek Sandım Biter Mi Sence Atsam Olmaz Satsam Olmaz Bir Şey Söyle Gelmeyecek Sandım Gelir Mi Sence Gitsem Mi Beklesem Mi Bir Şey Söyle Kader Bana Bir Şey Söyle Yanılmışım Seninle Yeni Bir Başlangıç Yaptığımı Sanmıştım Yanılmışım Yanılmışım Oysa Sen Geçmişimin Acı Bir Tekrarıymışsın Yanılmışım Yanılmışım Savrulsada Kalbimin Sana İhtiyacı Yok Zaman Denilen Yol Benim İçin Çabuk Geçiyor Gerçekten Sevmediysen Kadrimi Bilmediysen Biraz Üzülmediysen Çek Git Konuşma Sus Yorulma Tanrıdan Medet Umma Yavaş Yavaş Git Artık Ardına Bakma Oldu Mu? Kendimi Kapatıp Dört Duvar Arasına Düşünecek Değilim Ya Bende Senin Bildiğinden Daha Büyük Bir Yürek Var Çabuk Toparlar Kalbim Boş Yere Her Gece Ağlıyor Sanma Toz Duman Olacak Mumla Arayacak Sırf Sensin Aslında Geri Geri Koşmaya Benzer Bu Hayat Biraz Yavaş Takılma Tarifi Yok Talihi Yok Tarihi Yok Bomboş Bir Rüya Yok Yere Kırılan Kalpler Birgün Karşına Çıkar Sonunda Gelen Gideni Aratır Ama Bazen Kural Değişir Unutma E Oldu Mu Yerin Doldu Mu Ay Tutuldu Mu Hepsi Bu Muydu Söyle Solundan mı kalktın? Solundan Mı Kalktın Ne Önümü Kapatıyorsun Çekilsene Göremedim Önümü Korktum Mu Ne Çekemem Seni Akşama Bekleme Ne Güzel Eğleniyorduk Ne Oldu Yine Havan Kaçtı Kopuyorsun Mevzulardan Rüyandan Rüyandan Takma Kafanı Geçer Bu Da Olmadı Mı Değiştir Ortamı Sana Eğlenecek Adam Mı Yok Yalandan Yalandan Olmadı Canım Kandıramadım Uykundan Seni Kaldıramadım Sana Deger Akarım Sonsuza Deli Sel Gibi Tut Çevrele Tut Gölün Olayım Çarparım Ne Varsa Deli Yel Gibi Tut Kollarımdan Tut Ki Durayım Tüm Yaşananlar Bir Bir Günaha Dönüşüyor Ah Zamanla Uğraşma Sen Öyle Deli Bela Sev Ki Beni Bütün Yasakları Yasakla Her Soluğunda Baştan Ayağa Çek Beni İçine Orda Kalayım Zaten Aşklar Hep Yalan Dolan Sonu Hep Sızı Hüsran Geriye Kalan Ardından Yalnızlık Olsada Sana Değer :flowers: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Demet Akalın Sarkı Sözleri (Son Albüm )canım sağol emeğine sağlık teşekkürler ben seviom saten bu demeti (:dance: ama senide seviom ekşim:dance: ) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Demet Akalın Sarkı Sözleri (Son Albüm )Çok Bğdğim Şarkıcı Sözleride Gzel Emeğien Sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Demet Akalın Sarkı Sözleri (Son Albüm )Alıntı: xgul_gulx Nickli Üyeden Alıntı canım sağol emeğine sağlık teşekkürler ben seviom saten bu demeti (:dance: ama senide seviom ekşim:dance: ) oyy canım benım bende senı sevıom :caven: Hatam tsk ettım yorum için :flowers: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Demet Akalın Sarkı Sözleri (Son Albüm )ben kaderi sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Demet Akalın Sarkı Sözleri (Son Albüm )seni okadar çooooooooooooooooooooooooooooooook seviyorum kiiiiiiiiiiiii |
![]() |
![]() |
|