![]() |
Lost Soul - So Tonight (Feat. Alicia) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lost Soul - So Tonight (Feat. Alicia)Lost Soul - So Tonight (Feat ![]() Hayatımı yaşarken, daha genç olduğum günlerimi hatırlıyorum Bir insanın yapmayı isteyebildiği her şeydi bunlar Yarını göremedim Ama asla üzüntülerden bahsetmedim Sadece kendimi avutup yaralarımı deştim Bu gece sadece bu gece seninle uyumak istedim Yanımda oldugunu, kendimi dudaklarında hissetmek Kabuslarda hayallerde hep seninle varoldum Dün gecemde herşeyimle seninle oldum Bitmiyor bu gecelerim yazıyorum heceleri Dinle bak şimdi sende anlarsın beni So tonight I�m gonna find a way to make it without you Tonight I�m gonna find a way to make it without you I�m gonna hold onto the times that we had Tonight I�m gonna find a way to make it without you En güzeL baslangıcımsın nedeni bende saklıdır gözlerimde tek damla yaş seninle Akardı Huzur buLdum senle , doğmayan yeni güne merhaba dedim uyandırdı senide benide Kabuslar arasından geldim şimdi sar beni Bırakma hiç bi zaman tut ellerimden öp beni Benimle qeL, seviyorum anlamadın demi Adına yazdım şarkılarımı dinle benimle şimdi Ellerim sokaklarda atılan pis mendil gibi dizlerim önüne çöktü anla kasımın en güzel gününde çektin beni, Elektron gibi neşterle deştin kalbimi yaşayan bi cesetim zombi gibi Melankolik hayat tarzı oldu bende Azraille savaştım bugunde dunden farklı değildi Yanımda olman lazım kanlar aktı buhramdan damlar damlar ihtiyacım var sana gelde sar sar Ölene dek bırakma tenimi gözlerin gözlerimde kaybolsun biz gibi gözyaşlarım tek tek saçlarında buldu seni ağlamaktan kurudum bittim anlasana beni tetiğe bas sık kafama öldür hadi sende bu şairi ![]() ![]() ![]() So tonight I�m gonna find a way to make it without you Tonight I�m gonna find a way to make it without you I�m gonna hold onto the times that we had Tonight I�m gonna find a way to make it without you Anybody could have told you right from the start It�s bout fall apart So rather than hold onto a broken dream Or just hold onto love And I could find a way to make it Don�t hold on too tight I�ll make it without you tonight So tonight I�m gonna find a way to make it without you Tonight I�m gonna find a way to make it without you I�m gonna hold onto the times that we had Tonight I�m gonna find a way to make it without you |
![]() |
![]() |
|