|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
istediğimi, kajmer, sagopa, sözü, verin, şarkı |
![]() |
Sagopa Kajmer İstediğimi Verin Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sagopa Kajmer İstediğimi Verin Şarkı SözüSagopa Kajmer İstediğimi Verin Şarkı Sözü Raffine verse Tarih tekerür etmez, etse haberim olurdu ![]() geçmişim, geleceğim, durmam ben ![]() Gideceğim buralarda durmak bana haram ![]() yaram, eskiyi satın alamaz param ![]() Voltalar atarken ben nedense başım eğik silik hayallerin peşinde koşmaktan yoruldum ![]() Sor bakalım kaç gün oldu adını seslenmeden durduğum ![]() Zor günümdü nezlinde yalancı olduğum ![]() Yok dedim, var dedim ![]() edildim ![]() ![]() Çok bilindik şarkıları tekrar etmek gibi basittir özür dilemek ![]() ![]() Ben kaçıkmıyım, saçıkmıyım ortalarda ![]() gözüne kanıp çekildim yukarı oltalarla ![]() Hatıralar bölündü ikiye satırla ![]() göz yaşlarım satırlarımda ![]() Nakarat İstediğimi verin, tozlu raflarımda geçmişim yanar benim gözlerim dalar derin benim ![]() Hislerim böyledir, yerli yersiz söylenir ![]() bana bi simgedir ki içimde mimlenir ![]() ZET VERSE SEVGİYLE HEYECANLA BAŞLAYAN HER AŞKA ACI NOKTAYI KOYAR ![]() ![]() ![]() HATA, AFFEDİLMEZ OLAYLARA VERİLEN TAKMA İSİM ![]() ![]() ![]() MAHLAS! KADER OYUNUNU OYNADIĞI ZAMAN BOYNUNA BAĞLI İPLE, BİR DÜĞÜM DAHA AT, YOKSA DÜŞERSİN ![]() ![]() ![]() İLK DEĞİLSİN BU SIRADA ![]() ![]() ![]() GELECEK İÇİN DÜŞLEDİKLERİM GERİDE KALDI ÇOKTAN ![]() ![]() ![]() OLAN ÜMİTLERE EKMEK BANDIM ![]() ![]() ![]() HAYAL DEDİĞİM YEŞİLÇAMDA PARLAYAN AY OLMAKTI, GÜNEŞE ZATEN SIRTIMDAN BAKTIM ![]() ![]() ![]() ÇİVİLİ YATAKLARDA YATTIM, UYANDIM UMUT RÜZGARININ ESİNTİSİYLE, SOKAKTA KIRIK KALPLERE RASTLADIM ![]() ![]() ![]() KALPLERE DAMLADIM! KENDİME TELEFON AÇTIM, AL DEDİM BENİ BURADAN, İNSANLAR TÜRK FİLMLERİNDEKİ ÖLÜM SAHNELERİ KADAR SAHTE ![]() DOLDURAMADIM BİR SAYFA BİLE ONLARDAN BAHSEDERKEN, YAZDIĞIM TEK ŞEY YALAN, HAİN VE KAHPE!!! |
![]() |
![]() |
|