Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlat, kajmer, kolaysa, sagopa, sözü, şarkı

Sagopa Kajmer Kolaysa Anlat Şarkı Sözü

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

KOLERA

İçinde çürüdüğüm odama ketBen öğrenci hayat mektepHaren gürra yıkılır hatıraHassas yapraklarımın sonu çıka
hayra batArmoni gelsin kulağaAçılır sustaYa rapim ya ölüm ya dünya ya feza ne hasım ne çalım ne yapım ne
yıkım değil umurumda yakİzbe hayat hep hazır ol rahat Hayta Hilkat ve kalp hacamatYolculuğun bi kundak bi
toprakKahkalarımda kayıpta muratHayli hayati rap mütemadiÖrt üstümü mermer baki göm büsbütün her şeyim
hayaliGeciktirme vaktim bu ikindiCheckmateKahpe felek işin acı üretmek ne bilirsin sen nedir üşümek
titremekİsteğin acılara tuz biber ekmek demekKolo deneyimli denekYalnız hep sükunet ve netAltını üstünü
tersine çevirirÜstüne üstlük çamları devirirTadan bilirSen gülerken ben pek ilgilenmemBuradan geçtin mi
bilmemKim tutmuş,kim kesmiş,kim pişirmiş kim yemişSen gülerken pek ilgilenmem yalnız uyanmak
cehennemMadem uyku yarı ölüm canıma gecedir kasteden

Nakarat:
kendimi unutmak istiyorum yol kenarına biriken kuru yapraklar gibi günleri ayları yılları anıları hatta kendi devremi
çehremi yakın çevremi dahi sen bir sırrı bile tutamadın artık neyi paylaşabiliriz candan ki esti rüzgar hiçlikistandan
ölmek tatlıydı baldan serpilmiş hayalime gubar-ı gam ve ızdırap koleramın rapi zat hani nerde o eski rulo kat
hababamın ruhu kaçtı gelde gör Rıfat halkım konuşuyor kendi dilini çat pat KOLAYSA ANLAT!

Yürüyüşü paytak paytak farları yak karşıya geçmeye çalışıyor çaylakSen aslında bir hissin dedim mi aniden yok
oldu hortlakDoydumu tumbak 24 ünde 3 öğünde bebelac bitirme hepsini kardeşine de bırakBiz öyle gördük
babadan anadan yarendenHayatında her şey dümendenBir gün ölürsen bilme bendenBariz boynumu
bağladım balonaŞimdi baya bir yükseldim yerden sana koyuldu dendenSelam getirdim sana Hollandalı William
Tell'denDebelenmezsen çabuk biter işimiz eğer beni dinlersen her dem

Nakarat:
kendimi unutmak istiyorum yol kenarına biriken kuru yapraklar gibi günleri ayları yılları anıları hatta kendi devremi
çehremi yakın çevremi dahi sen bir sırrı bile tutamadın artık neyi paylaşabiliriz candan ki esti rüzgar hiçlikistandan
ölmek tatlıydı baldan serpilmiş hayalime gubar-ı gam ve ızdırap koleramın rapi zat hani nerde o eski rulo kat
hababamın ruhu kaçtı gelde gör Rıfat halkım konuşuyor kendi dilini çat pat KOLAYSA ANLAT!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com