![]() |
Hanedan - Facebook Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hanedan - Facebook Şarkı SözüHanedan - Facebook hop dinleyin beni kasmayın sakın yaranız varsa gocunun aslanım konu bu değildi evet abicim facebook alemine akında edelim şimdide konu şu anlatalım biraz online olursun anında mesaj onu bunu beğen ve duvarındayım der noluyo abicim bi rahat duralım hadi 3-5 kişi beğenir durumu başkasına bakar beğeni yağmuru 400-500 beğenisi vardır canı çeker tabi sohbete vurdurur bidaha yazma kızarım ama beğenmiyorum ve moralini bozma sakin ol kızım zır zır ağlama başlarım şimdi senin durumuna ilişki yapıyo şimdi veletler abi beğensene diyo bana birden duvarına giriyorum ilişkiside var tam beğeneceğim kaldırmışlar noluyo abisi tam beğeniyodum abi kız motormuş ayrıldık ah be abisi sıkma kendini daha çok motor var yorma beynini evet bu böyle facebook ortamı güzelim aşkları batırıp kaldı biri istanbul biri antalya birbirlerini seviyolar güya hadi lan ordan senide sümüklü kimi kandırıyon beynim çürüdü yorma kendini bas şuna tekmeyi sanal bu abisi yenileri geldi baksana şu kızı ne güzel kanki ekleme yapma abaza bilir bizi hadi dur dürtelim ekler belki ahanda dürttük bekleme vakti biraz bekledik 5-10 dakika arkadaş isteği geldi şu anda onayladık ve resimlere bak ya fake falan olmasın patlarız ama durrr ![]() selam be tatlım dedi bana kaldı noluyo olum sakin ol kanka facebook alemi moralini bozma aman sakın ha yenge duymasın fena olur ve ayrılırsınız o kdar değil lan biz aşığız şuna cevap verelim ayıp olmasın aleykümselam dedim aniden naber bebeğim demez mi inceden şaşırıp kaldım düşünürüm biraz beğeniye baksana ölücez biz lan görüşürüz kızım harbi motorsun böyle devam et işini bulursun kurtulduk vede başkası gelmesin bide paylaş 'a bas herkes dinlesin |
![]() |
![]() |
|