![]() |
Asi Styla-Oy Ben Öleyim Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Asi Styla-Oy Ben Öleyim Şarkı SözüAsi styla-Oy ben öleyim Beat By Dj Gündemm Asi StyLa 2012 Gaziantep Rap Time Anlamsız Duygular Records Arabesk Rapin Adresi Oy ben öleyim yarim vay ben öleyim Sana gelen bana gelsin sen gül yarim Ağlama yarim yarim derdini çekerim Gadaların oy ben alam kurbanım yarim Hasretin bugünde derine indi Aldım kalemim yine seni çizdi Dön gel yarim dayanamaz oldum Derdimin üzerine dert doldurdum Anama demişler taş doğuraydın Affet anam beni nefsime uydum Ak gömleği al kanlara vurdum Söktün kalbimi tekmeyi vurdun Ben bi çiçektim sense bi toprak Sımsıkı sardın ettin tutsak Ben suya hasret sende bi güneşe Tırnaktan et ayrılır mı söyle Anam dur artık bari sen etme Gelen geçende vurdu bi tekme Ayyaş dediler serseri dediler Söyle yari bana çok mu gördüler Nazar değdi bize nazar be yarim Sen iste kaderimi baştan çizeyim Elimi kolumu bağladı bak yokluk Ekmeği bulduk şükür be doyduk Yağmur yağınca tavanımız akıyor Anam bi çare boynunu büküyor Üzülme sen baba şerefin yetiyor Kahpe beni değil parayı seviyor Asi diyorlar rap yapıyormuş Yüreği Taner'ken kan kusuyormuş Bunu bilmezler mesut sanarlar Budur merak ettiğiniz bu adam Tek bi yalan yok gerçek bu track Asi StyLa bilin tek bilek Noktamı koydum haydi elveda Asi StyLa hayata nokta [ ![]() Başından belliydi zalim senin beni sevmediğin Haydi şimdi deki; Oynadım de , kapımda beklettim de , canım sıkılıyordu alay ettim de Ne bileyim ne bileyim deki sen beş kuruş etmez adamsın de SEn yokluksun de sen sefaletsin de senin neyine bakayım de DEeeeeeeeeeeeee ! Oy ben öleyim yarim vay ben öleyim Sana gelen bana gelsin sen gül yarim Ağlama yarim yarim derdini çekerim Gadaların oy ben alam kurbanım yarim x3 |
![]() |
![]() |
|