Beyaz Aşk Kitabının Özeti |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Beyaz Aşk Kitabının ÖzetiBeyaz Aşk Aşkın ilk haline doğru yolculuğa bu kitapla çıkacaksınız ![]() Karşımdaydı yine kolumu kanadımı kıran kristal güzelliği Bir kez daha mırıldandım içimden;sen neysen ben de oyum Davet etmedi, bekliyordu soluğunu tutmuş Onu ölü hayal ettim Buz gibi, beyaz ve saydam, soğuk ve pak, elleri göbeğinin üzerinde kavuşmuş, gözleri huzurla kapalı![]() “Ah, Melek ![]() ![]() Nerede durup düşündü ve nerede karar verdi dünyanın gerçek, aşkın hayal olduğuna? Durup şimdi, bir kez daha ve belki de ilk kez olarak Meleke söylesem; Melek, desem,Allah hayatın kısalığını unutabilmemiz için aşkı yarattı ve her kim aşka inanıyorsa o ölümsüz olacak Melek, o çocuksu hüznüylebakıp;bunu biliyorum sevgilim, dese İçim acısa biraz, o iyileştirici acı, gözlerime dadansa, baksam ona, Melek, desem derinden; bilmek bir işe yaramıyor, hadi gel birlikte bir kez dahaöğrenelim Yazar : Önder Saraloğlu Yayınevi : Karakutu Yayınları Sayfa Sayısı : 208 Etiket Fiyatı : 9,50 YTL Basım Tarihi : Nisan 2007 |
|
|
|