Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ayrıkotu, kitabının, özeti

Ayrıkotu Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ayrıkotu Kitabının Özeti

Ayrıkotu

"Her insanın popüler bir dergideki basit bir test gibi çözülüp, gazetedeki bir kupon gibi işaretli yerlerinden dikkatlice kesilerek saklanmayı dilediği anlar olmuştur O da bunu diledi Baktı ki sadece istemekle olmuyor, yanı sıra bir şeyler yapması gerek, o zaman durup düşündü Gördü ki çözüm önünde: Yazmak"

Rastgele seçtiği adreslere mektuplar yazan genç bir adam o: Her adrese farklı bir yanını, kendisiyle ilgili anlatmak istediği kadarını yazıyor Mektubun ulaştığı her farklı adreste bambaşka bir hayat, bambaşka bir insan karşılıyor onu Birbirlerini tanımasalar da hikâyeleri kesişiyor Onu anlatmaya gerek yok, bir mektup kâğıdının üzerindeki yazılarla kendisini size anlatacak zaten Bir gün evden çıktığınızda kapınızda bulacağınız bir mektup kadar yakın size

İrem Uşar ilk romanı Ayrıkotu ile romancılıkta kendi yolunu çiziyor Bambaşka insanları ve onların hayatlarını genç kahramanının mektuplarıyla buluşturup hepsinin hayatlarını ayrı birer öykü tadıyla bir roman çatısı altında birleştiriyor

Yazar : İrem Uşar

Yayınevi : İletişim Yayınları

Sayfa Sayısı : 204

Etiket Fiyatı : 14,50 YTL

Basım Tarihi : Ağustos 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com