Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
genç, kitabının, yaşa, yaşlan, özeti

Yaşlan Ama Genç Yaşa Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yaşlan Ama Genç Yaşa Kitabının Özeti

Yaşlan Ama Genç Yaşa

Aktif Bir Yaşlılık Sürmek İçin, Yaşlansanız da Genç Kalmak İçin:

Sağlıklı bir hayat sürmek, hastalıklardan uzak kalmak, herkesin çok arzuladığı bir şeydir Buna erişmek için, insanın vücuduna önem vermesi gerekir Kaç yaşınızda olursanız olun sağlıklı bir hayat için geç kalmadınız Yanlışın neresinden dönülse kârdır misali, bu kitapta önerilenleri hemen uygulamaya başlarsanız, kısa bir sürede vücudunuzda ve yaşamınızda çok şeyin değiştiğini göreceksiniz

Bu güne kadar ne yedinizse, afiyet olsun Yeterli bilginiz yoktu, şimdi uyarılmış oldunuz Yaşlan Ama Genç Yaşa ile yaşamınızda yeni bir sayfa açılacak Artık sağlıklı ve sıhhatli olmak, sabahları dinç ve zinde kalkmak ve pırıl pırıl parlak ve gergin bir cilde sahip olmak istiyorsanız, ömrünüzün bundan sonraki günlerini, güzellikleri paylaşarak, güneşli, yağmurlu, fırtınalı günlerde mutlu yaşayarak geçirmeyi diliyorsanız bu kitapta önerilenleri uygulayın Bu uyguladıklarınız sizi, mutlu, sağlıklı, uzun ömürlü olmaya ulaştırır

Bizden de artık size “YAŞLANIN AMA GENÇ YAŞAYIN” demek düşer

Yazar : Hayati Ferdi Kocal

Yayınevi : Mozaik Yayınları

Sayfa Sayısı : 141

Etiket Fiyatı : 7,00 YTL

Basım Tarihi : Mayıs 2007

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com