Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kitabının, savruluş, özeti

Savruluş Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Savruluş Kitabının Özeti

Savruluş

Savruluşta yazar hayatın zorluklarına karşı bir arada durmaya çalışan bir grup gencin umutlarını, sevinçlerini, hayal kırıklıklarını çarpıcı bir kurguyla okura sunuyor Okurken insanın etkisini tümüyle üstünde hissettiği bu sıradışı romanda etkileyici bir dille yazılmış, altı çizilecek metinler hayli fazla Yazar, zor olanı başarıp kurgu yığınları arasında yolunu kaybetmeden yürüyen soluk soluğa bir serüven yazmış

Tam bu arada araba yavaşlayıp durdu Hazal camdan baktı; ama karanlıkta bir şey göremedi Taksici bir anda paniğe kapılıp bağırmaya başladı Araba çalışmıyordu, bu arada gecenin içini bıçak gibi yaran keskin bir ses duyuldu; korna sesini andırıyordu ama değildi Ardında arabayı kuşatan yoğun bir ışık kümesi belirdi ve sonra büyük bir gürültüyle her şey ortadan kayboldu
Çığlıkları İda dağında bile duyulmuş olmalıydı
Taksi bu kez hemzemin geçitte durmuştu

Yazar : Azimet Ceyhan

Yayınevi : Cinius Yayınları

Sayfa Sayısı : 390

Etiket Fiyatı : 24,00 YTL

Basım Tarihi : Mayıs 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com