Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
100, düşünce, gücü, psikojenez, yolu

% 100 Düşünce Gücü: Psikojenez Yolu

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

% 100 Düşünce Gücü: Psikojenez Yolu

KİTAP HAKKINDAKİ YORUMLAR
daha önce the secret adlı kitabı da okumuştum ve gerçekten çok etkilenmiştimSonra buna benzer düşünce güçleriyle ilgili kitaplar düşündüm ve almak istedimAncak param olmadığı için ne yazık ki alamadımBir kaç hafta sonra sıra arkadaşım bir kitaba başladığını söylediİsmini daha önce duymuştum ondan göz atmak için kitabı istedimve kitabı ondan ödünç aldımŞİmdi kitabı okuyorumpsikojenez zihinde canlandırma vs yöntemleri the secrettanda kullanmayı bilyordumThe secret daha çok bu kitapların kullanım yöntemlerini bir araya toplamış bir kitapTanrılar okulu da buna benzer örneklerdenancak beni şaşırtan bu kitapları okuduktan sonra okuduğum her kitapta düşünce gücüne kanıtlar bulmamMesela Rıchard Bach'ın martı romanını herkes bilirO romanı tesadüfen ikinci kez okdum ve gerçekten the secretla bağlantılar,sözler buldumKısacası gerçekten etkili bir kitapBen inanıyorum ve hayatımın her alanında kullanıyorum ve başarılı oluyorumBunun için kitaplara minnettarım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com