Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cauwelaert, didier, isa, klon, or or, van

Klon İsa // Didier Van Cauwelaert

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Klon İsa // Didier Van Cauwelaert

Kitap Hakkında

Kitap Adı : KLON İSA
Orjinal Adı : Levangile De Jimmy
Yazarı : DIDIER VAN CAUWELAERT
Türü : ROMAN
Çevirmen : Nuriye Yiğitler
ALTIN KİTAPLAR
352 sayfa
2 hamur
ISBN: 9752108349
Mart 2007

G W Bush döneminde Beyaz Sarayın talimatı üzerine İsanın kefeninden kalan parçalardan yararlanarak Hz İsanın bir klonu yaratılır Fakat bu klon bebek bir süre sonra ortadan kaybolur Bütün aramalara rağmen yetkililer çocuğa ulaşamaz

Yıllar süren araştırmalardan sonra İsanın klonu 2026 yılında otuz iki yaşında havuz tamircisi Jimmy olarak Connecticutta ortaya çıkar Bu çıkışta dönemin gay ve erkek sevgilisiyle evlenmek isteyen, bunun için de Vatikana bir Mesih armağan ederek gönüllerini almayı planlayan ABD Başkanının büyük rolü vardır

Bu bulunuştan sonra Jimmynin hayatı değişir Kamuoyunun ilgisi, taşıdığı potansiyel özellik sebebiyle başka sorgulamalar da başlar: Jimmy gerçekten İsanın kopyası mısıdır? İsanın klonu yapılabilir mi? İsanın bulunan kefeni gerçekten ona mı aittir?

En sonunda kamuoyu basın ve yetkililerin baskıları altında Jimmy neredeyse kendini çarmıha gerer Zira artık ondan Hz İsa gibi mucizeler göstermesi istenmektedir

Yazar Hakkında

1960 Nice doğumlu Sekiz yaşında bir polisiye romanı yazdı Gallimard Yayınevinin yayımladığı bu roman Fransayı ayağa kaldırdı

1994te "Un Aller simple" romanıyla Goncourt ödülü kazandı “Klon İsa” yazarın on sekizinci romanı Kitapları yirminin üzerinde dile çevrilen Didier Van Cauwelaert, aynı zamanda Fransız Akademisi ödüllü bir tiyatro yazarı ve dramaturg

Miramax Film Şirketi "Education dune fée" adlı romanının film hakları için rekor düzeyde bir para ödedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com