Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
döllenen, kanımla, kitabının, zaman, özeti

Kanımla Döllenen Zaman Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kanımla Döllenen Zaman Kitabının Özeti

Kanımla Döllenen Zaman

Şiir ki,yaşamın çaresizliğidirDiğer bütün yolların denenip tüketildiğinde, elde avuçta kalan yoksa şiirin, kapısını çalınabilir İnsanın ifadesi ya da ifadesizliği oralarda aranmalıdır artıkNerede başlayıp nerede bittiğini belirleyecek nesnel ölçülerimiz yok süphesiz,olmaz da

Ölçü dışındaki içsel dünyanızın derinliği ölçüsünde ve dilimizın sınırları zorlanarak yapılabilen bir üretimBu kitapta neyi ne kadar anlatabildiğimi bilmiyorumBildiğim tek şey,neyi yaptıysam kitabın ilk sayfasında anlattığım gibi yaptımUmarım birçok dizede yollarımız kesişmiştir

Yazar : Ekrem Ekşioğlu

Yayınevi : Artshop Yayıncılık

Sayfa Sayısı : 96

Etiket Fiyatı : 6,90 YTL

Basım Tarihi : Temmuz 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com