Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kitabının, mirası, vinci, özeti

Da Vinci Mirası Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Da Vinci Mirası Kitabının Özeti

Da Vinci Mirası

Da Vinci Kodeksi, Leonardo nun orijinal çalışmalarından oluşan paha biçilmez bir koleksiyondur Da Vinci uzmanı Vance Erikson Kodeks in birkaç sayfasının sahte olduğunu keşfettiğinde, ürkütücü sırları ortaya çıkartabilecek bir araştırma başlar Ama kayıp sayfaları arayan tek kişi Erikson değildir Çok geçmeden kendisini kökeni Hıristiyanlık tarihinin ilk dönemlerine dayanan ölümcül bir komplonun ortasında bulur Da Vinci Kodeksi, değerli bir belge olmanın çok ötesindedir Aynı zamanda uzun zaman önce kaybolmuş korkutucu öneme sahip bir sırrın da anahtarıdır Şimdi sadece Erikson ın hayatı değil, insanlığın geleceği de tehlikededir Nihai güç, Da Vinci Mirası nı elde edenin olacaktır

Yazar : Lewis Perdue

Yayınevi : Koridor Yayıncılık

Sayfa Sayısı : 375

Etiket Fiyatı : 15,00 YTL

Basım Tarihi : Mart 2006

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com