Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kitabının, macera, özeti

Macera Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Macera Kitabının Özeti

Macera

Komik, benzersiz, ürpertici, anlaşılmaz ve elinizden düşüremeyeceğiniz bir maceraya hazır mısınız? Genç İstanbullu Gündüzün yolu bir akşam loş bir dükkâna düşer Burada yalnızlığına ve özgürlüğüne bir tehdit ve yeni, tuhaf bir dünyaya giriş vardır Anlaşılmaz bir mantıkla birbirini izleyen olaylarla okuyucu, ölümcül bir hastalığın kırıp geçirdiği sokaklardan, Gündüzle birlikte, Afrika kıyılarına etkileyici bir yolculuğa çıkar
Uzak kıtaları, karanlık coğrafyaları kahramanca bir genişlikle anlatan ve eğlendirirken gaddarlığını da hiç gizlemeyen nefes kesici macera romanlarını andıran Kaya Gençin bu ilk romanı, büyüleyici bir dünya kuruyorMaceranın şenlikli ve labirentli cümleleri, yüzyıllardır inşa edilen hikâyelerin baskıcılığını gösterdiği kadar bize onlarla alay etme fırsatı da veriyor

Yazar : Kaya Genç
Yayınevi : Yapı Kredi Yayınları
Sayfa Sayısı : 416
Etiket Fiyatı : 21,00 YTL
Basım Tarihi : Kasım 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com