Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gerilim, kitabı, müthiş

Müthiş Bir Gerilim Kitabı: Sorry

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Müthiş Bir Gerilim Kitabı: Sorry

Müthiş bir gerilim kitabı: Sorry

Dört arkadaş hiç duyulmamış bir girişime imza atarak bir özür dileme ajansı kurarlar Amaçları, gerek şirketlerin, gerekse bireylerin hatalı olduklarını düşündükleri bir durumdan ya da işledikleri bir suçtan ötürü muhataplarından özür dilemelerine aracılık etmektir Kurdukları ajans, insanların vicdanlarını temizleyip rahatlamalarını sağlayacaktır

Onların sayesinde vicdanını rahatlatan insan sayısı gitgide artar Ta ki bir gün çektirdiği eziyetten dolayı bir ölüden özür dilemelerini isteyen bir müşteriyle karşılaşana dek…

Hemen ardından kendilerini acımasızca katledilmiş bir cesedin önünde bulurlar Yapmaları gereken iş, katilin adına kurbanından özür dilemektir

Ve akıl almaz hainlikte, dehşet dolu bir oyun başlar

Şok edici bir gerilim romanı
Zoran Drvenkar insanı derinden sarsan, iyi ve kötü nedir sorusunun bir yanıtının olmadığı bu romanıyla muhteşem bir gerilim hikâyesine imza atıyor

Şok ediyor, içe işliyor ve hedefi acımasızca tam on ikiden vuruyor

Zoran Drvenkar, bu rahatsız edici yeni romanında şiddetten kaçış yolunun olmadığı bir dünyayı beynimize kazıyarak anlatıyor

Roman anlatılan ana hikâyenin içine yedirilen ve merakı her an tetikleyen geri dönüşlerle dilini hep dinamik tutuyor

Yazarın sinematografik anlatım becerisi, okurun ilgisinin canlı tutulmasında ki önemli dayanakların başında geliyor

Sorry nin yüzyılın şehirli insanının süregelen yaşamını, neredeyse kristal berraklığında yansıtan psikolojik altyapısı var Gerilimi aktarmadaki maharetiyle, Almanya dışındaki ülkelerde de çok sayıda okura ulaşabilmiş

Kitap üzerine yapılan eleştirilerde, Sorry nin sadece Alman diline özgü bir roman olmadığı, kurgusu ve içeriğiyle uluslararası boyutunun olduğu dile getiriliyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com