Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gregin, günlüğü, kitabının, saftirik, özeti

Saftirik Greg'in Günlüğü Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Saftirik Greg'in Günlüğü Kitabının Özeti

Saftirik Gregin Günlüğü

Epsilon Gençlik Kulübü okuyucularını çok eğlendirecek Saftirik Gregle tanıştırıyor
Yazar ve illüstratör Jeff Kinneyin kahramanı Greg yazmak zorunda kalınca ortaya hem gençlerin hem de büyüklerin gülerek okuyacakları bir günlük çıkıyor
Çocuk olmanın ne zordur değil mi? Gelişimini henüz tamamlamamış ufaklıklarla, her gün tıraş olmak zorunda olan azmanların aynı sıralarda oturmak zorunda kaldığı ortaokulda okuyan Saftirik Gregin Günlüğü bir zamanlar benzer şikâyetlerle dolu olan yetişkin okuyucuları ve halen aynı sıkıntıları çeken gençleri oldukça eğlendirecek

Yazar : Wimpy Kid
Yayınevi : Epsilon Yayınevi
Sayfa Sayısı : 220
Etiket Fiyatı : 13,00 YTL
Basım Tarihi : Kasım 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com