Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ceviz, evren, kabuğundaki, kitabının, özeti

Ceviz Kabuğundaki Evren Kitabının Özeti

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ceviz Kabuğundaki Evren Kitabının Özeti

Ceviz Kabuğundaki Evren

Bilimsel yapıtlar için bir kilometre taşı olan bu yapıt, kırk dile çevrildi, on milyondan fazla satarak uluslar arası bir fenomen haline geldi
Zamanın Kısa Tarihi Hakkında Söylenenler
"Canlı ve kışkırtıcı Hawking'in bir öğretmene özgü doğal yetenekler olan kaliteli bir espri anlayışı ve karmaşık önermeleri günlük yaşamdan çekip aldığı analojilerle resmetme becerisine sahip olduğu açık"
The New York Times-
"Bu kitap, bir çocuğun merakıyla bir dahinin zekasının uyumlu bir birlikteliği Hawking'in evreninde dolaşırken zekasına hayran kalıyorsunuz" The Sunday Times(Londra)-
"Etkileyici ve kolay anlaşılır Sıradan bir okurun dahi bilimin derinliklerini kaynağından öğrenmesine olanak sağlıyor Pırıl pırıl parlayan bir kitap"
The New Yorker-
"Stephen Hawking duru anlatımın ustası olduğunu kanıtlıyor Yaşayan başka birinin, böylesine ürkütücü görünen matematiksel konuları bu denli açık ve kolay anlaşılır biçimde dile getirebileceğine inanmak güç"
Chicago Tribune-
"Evrensel fiziğin karmaşıklığını böylesine bir açıklıkla ve zekice ancak o bütünleştirebilirdi"
The New York Review of Books-
"Belki de, sıradan okur için yazılmış en mükemmel astrofizik kitabı Teşekkürler Dr Hawking"
Booklist-
Yazar : Stephen Hawking
Yayınevi : Alfa Yayınları
Sayfa Sayısı : 215
Etiket Fiyatı : 33,00 YTL
Basım Tarihi : Haziran 2002

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com