Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bekar, dul, erkek, kadın, kitabının, özeti

Erkek Bekar Kadın Dul Kitabının Özeti

Eski 11-04-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Erkek Bekar Kadın Dul Kitabının Özeti

Erkek Bekar Kadın Dul

Kapalı kapılar ardında kimbilir ne hayat mücadeleleri veriliyor ve biz çoğundan haberdar bile değiliz Hayat boyu birlikte olmayı düşlediği insanı hiç beklemediği bir anda ebediyen kaybeden ya da umutlarla, güzelliklerle başladığı birlikteliğini anlaşamadığı için ayrılarak sonlandıranlar Sonuçta yanlız ve bir başına kalanlar Çocukları olsa da yanlarında geceleri buz gibi bir yatakta uykuyu hasretle bekleyenler Gözyaşlarını yastığa akıtırken, bedenlerinin isteklerini çaresizce susturanlar, unutmaya çalışanlar Yavaş yavaş tüm kapılar yüzlerine kapandığı için yapayanlız kalmaya mahkum edilen kadınlar Kendi ayakları üzerinde tek başına durmak için verdikleri onca çabanın görmezden gelinmesine, toplum tarafından çaresizliğe itilmelerine bir anlam veremeyen yorgun, bitkin, umutsuz kadınlar

Yazar : Cahide Günay

Yayınevi : Tepe Yayınları

Sayfa Sayısı : 164

Etiket Fiyatı : 10,50 YTL

Basım Tarihi : Mart 2008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com