![]() |
Pembe Maske Nedir Nasıl Ve Kimlere Yapılır İçinde Ne Vardır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pembe Maske Nedir Nasıl Ve Kimlere Yapılır İçinde Ne VardırPembe maske nedir nasıl ve kimlere yapılır içinde ne vardır Son günlerde güzellik merkezlerinde en çok konuşulan uygulamalarının pembe maske olduğunu belirten Kozmetisyen Nesrin Sürer, ünlüler dünyasında da oldukça popüler olan pembe maskenin yararlarını ve uygulama alanlarını anlattı… ![]() Pembe maskeyle ünlüleri hem gençleştirip hem de güzelleştiren Enes Bio Estetik Centerın sahiplerinden Kozmetisyen Nesrin Sürer, “Özge Özberkin cilt sorununu da, Tuba Büyüküstünün düşük kalçası ve basen problemini de pembe maske düzelttik ![]() ![]() Yediğimiz hormonlu gıdaların hava kirliliğinin stresin zararlı tüm dış etkenlerin cildimizde yarattığı kötü etkiden pembe maske sayesinde kurtuluyoruz ![]() ![]() ![]() Pembe maske içeriğinde BİO molekül içeriyor ve hamur şeklinde yüz ve boyuna uygulanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() İşte Kozmetisyen Nesrin Sürerin pembe maske hakkında merak edilen sorulara verdiği cevaplar… - Ne zamandan beri pembe maske yapıyorsunuz? 1987 yılından beri pembe maske yapıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pembe maskenin yan etkisi yok! - Pembe maskenin içinde ne var? İçeriğinde doğal bitki kökleri var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Pembe maskeyi hangi yaş grubuna uyguluyorsunuz? 10 yaşındaki kişiye değil ama 15 yaşında akne problemi yaşayan kişilere uygulayabiliyoruz ![]() ![]() ![]() - Gamze Özçelik, Zuhal Olcay, Seda Özer, Tuba Büyüküstün… Başka hangi sanatçılar size geliyor? Çok var ![]() ![]() ![]() ![]() - Sanatçılardan en çok hangisinin yüzü uğraştırdı sizi ![]() Zuhal (Olcay) Hanım, zaten doğal yaşama ve kişisel bakımına da önem veren biri… Sanatçılarımız içinde en doğallarından biri diyebilirim ![]() - Pembe maskenin içeriği kişiye göre değişiyor mu? Hayır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Popoyu kaldırıyoruz! - Pembe maske vücuda uygulanır mı? Bu maskenin özelliği ısınıp soğuması… Ürünü cilt altına indirmesi… Maskenin ısınıp soğumasıyla cilt sıkılaşıyor ![]() ![]() ![]() ![]() - Peki siz kendinize de bu maskeyi yapıyor musunuz? Tabii ki 10 günde bir, 15 günde bir yapıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() 5 Haftada Cildiniz Yenilensin Metabolizmanın yavaşlaması da hücreleri etkiliyor ![]() ![]() ![]() ![]() Özellikle içeriğinde A, C vitamin kompresleri barındırması sayesinde yoğun nem depolayarak q10 ağırlıktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son zamanlarda genç yaşlı demeden bayanların korkusu olan selülite pembe maske yöntemi çözüm getiriyor ![]() Uzman Nesrin sürerin verdiği bilgilere göre selülitin yoğun olduğu bölgeler tespit edilerek bilgisayarlı sistemle masaj yapılıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pembe maske ile 1 ![]() Düzenli sağlık beslenme programı uygulayarak ve Pembe maske sayesinde artık hanımlar hem sağlıklı bir şekilde hem de 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pembe Maske Nedir Nasıl Ve Kimlere Yapılır İçinde Ne VardırPembe maskenin evde yapımınıda çıkartmışlar bu duruma çok sevindim para konusunda : ) hemen siparişte bulundum bu fırsatı kaçırmadan :) kullanmaya başladım ve istediğim sonuçları almaya başladım sivilcelerimden şikayetçiydim ve azaldılar yüzüm normal haline döndü ve artık fondöten kullanmama gerek kalmadı şimdiki doğal halimi çok sevdim ben :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pembe Maske Nedir Nasıl Ve Kimlere Yapılır İçinde Ne VardırBende pembe maskenin evde yapımını denedim ve olumlu sonuç aldığıma çok mutluyum yüzümdeki sivilce lekelerinden kurtulmuş oldum artık pürüzsüz bir cilde sahibim :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pembe Maske Nedir Nasıl Ve Kimlere Yapılır İçinde Ne Vardırpembe maske evde nasıl yapılıyor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pembe Maske Nedir Nasıl Ve Kimlere Yapılır İçinde Ne Vardırbende trifini almak istiyorum lutfen yazarmisiniz |
![]() |
![]() |
|