![]() |
Hızlı Saç Ve Makyaj Yapmada İpuçları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hızlı Saç Ve Makyaj Yapmada İpuçlarıHızlı Saç ve Makyaj Yapmada İpuçları Hızlı olmanız mı gerekiyor? Yıllardır çabuk güzellik önerileri olarak sunulan ipuçları hala geçerli mi, göz atın ![]() ![]() 1 ![]() Makyajınızı tazelemek için, yüzünüze şeffaf parlatıcı ile biraz parlaklık verin, kağıt mendil ile fazlalıkları alın ![]() ![]() 2 ![]() Saçlarınız kirli gibi görünüyorsa, şeffaf bir parlatıcı serpiştirin ve tarayın ![]() 3 ![]() ![]() ![]() Saçlarınız ve vücudunuz için nemlendirici özellikli bir ürün kullanın ![]() ![]() Su oranı yüksek saç ve vücut losyonu ile cildinizin kurumasını önleyin ![]() bekleyin ![]() 4 ![]() 60 saniyelik bir strateji ile parlak tırnaklarınız olabilir ![]() ![]() ![]() 5 ![]() Sürpriz ![]() ![]() ![]() 6 ![]() Düz saçlarınız elektrikleniyor mu? Saçlarınızı suyla nemlendirin ve bir damla el losyonu damlatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 7 ![]() Eyeliner en hızlı uygulanan ve en ****i bakışları sağlayan araç ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Hızlı Saç Ve Makyaj Yapmada İpuçları |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hızlı Saç Ve Makyaj Yapmada İpuçlarıBen we hızlı saç we makyaj imkanımı war :) işe gitmek için 8 buçukta ewden çıkıyorum we ben 7 de uyanıyorum sırf bu ikisi için 1 saatimi harcıyorum :) Ama bazı bilgileri bilmiyordum işime yarıyacaktır emeğine sağlık |
![]() |
![]() |
|