Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2009, kot, modelleri, pantolon, yaz

2009 Yaz Kot Pantolon Modelleri

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2009 yazı kot pantolon modası, moda severlerin ruhunu okşayacak Her zevk için farklı renk ve modeller mevcut Trendlerin başında boy friend jeanlar geliyor Vucuda bir iki beden büyük bu pantolonlar, son günlerde en sık rastladığımız modeller Yırtık kotlar, boy friend jeanler ve kotların paçalarının kıvırılması trendlerin bazıları…

benimkidee buuu

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

bencede senin gibi dar olanlar daha gzl oluyo gerci sicakdan maf oluyo insan ama yinede sik görünmek gerek tskler
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

hakketen bu sekil dar pantolanlar acıtmıyormu canınızı sizin insan kalkıp oturamaz adım atamaz yahu
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

bunLar hoşuma qtti ama qenel oLarak koyu renk kot qiymeyi tercih ediorum en azından her kıyafetin üstüne uyum saqlayabiLiyor =)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-29-2012   #5
Prof. Dr. Sinsi

Alıntı:

SoN OsMaNLı Nickli Üyeden Alıntı

hakketen bu sekil dar pantolanlar acıtmıyormu canınızı sizin insan kalkıp oturamaz adım atamaz yahu

neden canımı acıtsın ki bayıla bayıla giyiyorum bn zaradan almıştım bunları bilemicem ama

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com