![]() |
Sadece 60 Saniyeniz Var! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sadece 60 Saniyeniz Var!Bazı durumlar vardır ki, önceden çekince ile birlikte gelirler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlk izlenimin sadece ilk 60 saniyede oluştuğunu biliyor muydunuz? Yani siz ruhunuzu ve aklınızı anlatacak yeterli vakti bulmadan, karşınızdaki size puanını vermiş oluyor, lafın kısası ![]() ![]() En iyisi diyorum, öncelikle şu ilk 60 saniye üzerinde çalışalım: Size ilk olumlu puanları kazandıracak sevimli olmanız,güler yüzlü ve net davranmanız, karşınızdakine güven vermeniz, bu sıradaki vücut diliniz gibi konularda ders vermek beni aşar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "O" görüşmeye giderken dikkat etmeniz gerekenler * Düz renkleri kullanın ![]() ![]() * Mümkün olduğu kadar sade ve sakin kesimler seçin ![]() ![]() * Gerekenden fazla bir aksesuvar bile kullanmayın ![]() ![]() Hafif makyaj yapın ![]() Çok canlı ve belirleyici renklerden kaçının, karşınızdakinin hayat boyu sizi üzerinizdeki patlıcan moru ile hatırlamasını istemezsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Dapdar şeyler giymeyin ![]() ![]() Kısa zamanda demode olabilecek kadar çok o sezonun modası olan bir kıyafet yerine daha zamansız tasarımları seçin ![]() Bütün bunları yaparken, yani "o" görüşmeye hazırlanırken aslında dünyanın parasını verip yeni aldığınız -hem de şimdi çok moda olan- kırmızılı pembeli payetli elbiseyi giymek için ölüyor olabilirsiniz ama kendinizi tutun; onun da zamanı ve yeri gelecektir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sadece 60 Saniyeniz Var!:-)))))))))))))))))))))) genelde bana geliyolar iş görüşmesi için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sadece 60 Saniyeniz Var!zuhahahahah=)))as as =) saol yorumun için=) |
![]() |
![]() |