![]() |
Biz Aşkı Üzdük Bulutları Ağlattık |
![]() |
![]() |
#1 |
bukett
|
![]() Biz Aşkı Üzdük Bulutları AğlattıkSeni bir yağmur tanesi kadar çok sevmiştim Hiç bitmeyeceksin ve hep bana yağacaksın demiştim Günün birinde güneş açtı ve yağmur durdu İşte o zaman anladım aşk diye bir şey yokmuş ben YANILMIŞIM ![]() ![]() ![]() Bekledim tekrar yağmur yağarda yine benim olursun diye Uykusuz kaldım geceleri söz geçmedi yüreğime Ağladım ara sıra, aynada bakamadım kendi yüzüme Ben bu olamam ben bu kadar sevemem diye… Beklerken hiç ümidimi kaybetmedim Elbet bir gün dönersin diye Zaten hep ben bekledim, hep ben kaybettim Aslında layık olamadım senin sevgine… Her seni kazanma isteğimde biraz daha kaybettim Hiç doğru zamanı bulamadım, hep yanlışı seçtim Gözlerim doldu ama kimseye belli etmedim Zaten bu yüzden hiç kazanamadım hep kaybettim… Her tarafımda sen varsın artık Yağmurların yağmasına gerek yok Belki seninle gerçek aşkı yaşadık ama Biz aşkı üzdük biz aslında bulutları ağlattık… ![]()
|