Mezgit güzelce ayıklanır Bir tencerede su ile haşlanır Dağılmadan kevgirle tepsiye alınır Ayıklanarak kılçıklarından arındırılır İnce parçalara ayrılır Tencereye su konur İçine balıklar atılır Kaynamaya başlayınca iki yumurta, iki kaşık un, maydanoz, karabiber ve kırmızı biberle iyice çırpılır Yeterince tuz ilave edilir Kaynayan balıklı suya bir taraftan karıştırılarak yavaş yavaş katılır Devamlı karıştırılarak kaynatılır Çorba kaynamaya başlayınca çok koya olursa az, sıcak su ilave edilerek istenilen kıvama getirilir Sarımsaklı sirke veya limon ilave edilir Sıcak sıcak servis yapılır
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.