Krokanlı Puding Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Krokanlı Puding TarifiTabanı için: 1 paket burçak bisküvi 1 fincan süt Puding İçin: 2 yemek kaşığı nişasta 2 yemek kaşığı un 1 litre süt 5 yemek kaşığı toz şeker 50 gr Teremyağ Üzeri İçin: 1 5 su bardağı fındık krokan Bisküvileri elimizle yada mutfak robotunda parçalayalım 1 fincan sütle ıslatarak kelepçeli kalıbımızın tabanına döşeyelim Diğer tarafta tencereye aldığımız puding malzemelerimizi (Teremyağ hariç) karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirelim İnmesine yakın arzu edersiniz Teremyağını da ekleyelim ve kabuklanmaması için karıştırarak soğutalım Bisküvileri sütle ıslattığımız için pudingimizi ılıdıktan sonra üzerine yayalım Ufalanmış fındık krokanı pudingimizin üzerine serperek süsleyelim Dolapta 2-3 saat dinlendirelim
|
|
|
|