![]() |
Kalbi Yumuşak Kadayıf Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalbi Yumuşak Kadayıf TarifiKalbi Yumuşak Kadayıf Tarifi Malzemeler : 400 Gr ![]() 1 Çay B ![]() Muhallebisi İçin 2 Su B ![]() 1 Çay B ![]() 1 Tatlı K ![]() 1 Tatlı K ![]() 1 Limon Kabuğu Şerbeti İçin: 2,5 Su B ![]() 2 Su B ![]() 1 Dilim Limon Hazırlanışı Kadayıfı ince ince doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şekeri, pirinç ununu, nişastayı ve limon kabuğu rendesini ilave edip karıştırarak pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() Şerbeti çeken tatlıyı servis tabağına ters çevirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|