![]() |
Hurma Muz Ve Portakal Tatlısı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hurma Muz Ve Portakal Tatlısı TarifiHurma Muz ve Portakal Tatlısı Tarifi 8 muz 500 gr hurma (çekirdekleri çıkarılmış) 2 portakal (kabukları soyulmuş) 375 gr (1+1/2 su bardağı) krema 300 gr sütsüz (bitter) çikolata (rendelenmiş) Muzları dilimleyiniz ![]() ![]() ![]() Muzların aşağı yukarı yarısını orta boy bir servis tabağına döşeyip, üstüne (1/4 su bardağı) krema dökünüz ![]() ![]() ![]() ![]() Meyve kasesini buzdolabında en az 1 saat, iyice soğuyana kadar bekletiniz ![]() Üstüne çikolata rendesini serpip servis ediniz ![]() |
![]() |
![]() |
|