![]() |
Limon Mus Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Limon Mus TarifiBeyaz pandispanya için: 1 adet yumurta (çırpılmış) 40 gr ![]() 20 gr ![]() 20 gr ![]() 10 ml ![]() Bisküvisi için: 1 adet yum urta (çırpılmış) 9 gr ![]() ![]() 15 gr ![]() ![]() 1 adet yumurta akı (çırpılmış) 6 ![]() ![]() 3,75 gr ![]() Limon kreması için: 100 gr ![]() 3 adet yaprak jelatin 200 ml ![]() 235 ml ![]() 60 gr ![]() Beyaz pandispanya için fırınınızı 220°C'ye getirip ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bisküvisini hazırlamak için fırınınızı 230°C'ye getirip ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kreması için İtalyan merengini hazırlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çemberin kenarlarına bisküviyi, tabanına ise beyaz pandispanyayı yerleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|