![]() |
Linzer Tart Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Linzer Tart TarifiLinzer Tart Tarifi Malzemeler: Tart hamuru için: 150 gram toz fındık 500 gram tereyağı 150 gram toz şeker 3 adet yumurta sarısı 500 gram un İçi için: 300 gram kırmızı elma 1 limon suyu 50 gram file fındık 100 gram kuru üzüm 1 çay kaşığı tarçın 2 yemek kaşığı toz şeker Hazırlanışı: Yağ ve şekeri mikserde çırpın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Linzer Tart Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Linzer Tart TarifiLinzer Tart Tarifi 40 gr şurup (iç harcı) 1 kg frambuaz marmeladı (iç harcı) 400 gr elma püresi (iç harcı) 700 gr un (hamuru için) 560 gr margarin (hamuru için) 12 adet pişmiş yumurta sarısı (hamuru için) 100 gr toz badem (hamuru için) 100 gr pudra şekeri (hamuru için) 2 gr tarçın (hamuru için) Hazırlanışı Önce hamur malzemelerini karıştırıp kalıba koyun ve 180 derece fırında hafifçe kızartın ![]() |
![]() |
![]() |
|