![]() |
Bırakın Kalsın |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Bırakın Kalsın![]() Çokta kederlenir, az da gülerim Ustura ağzında düşüncelerim Deliliktir belki ![]() ![]() ![]() Doğan her bebeğin hakkı var bende Öğütülen benim her değirmende Ne sonu, ne ilki ![]() ![]() ![]() Sevdam büyüdükçe dünyam dar olur Zamandan çıktığım zamanlar olur Ve öyle güzel ki ![]() ![]() ![]() Saatler ya geri, ya hep ileri Kıran yok hileli terazileri Umutlar ırakta ![]() ![]() ![]() Onbinlerle sohbet onbin nafile Dönmüyor toprağa giren kafile Öfkeler yürekte ![]() ![]() ![]() Ne yarım tam yarım, ne bütün tamam Yolcular anlamaz, ben anlatamam Tren son durakta ![]() ![]() ![]() Gelir beni yakar suya düşer kor Düşünen baş çekmek, dert çekmekten zor Kutsaldır bu yara ![]() ![]() ![]() Dursun, ayazına uyandığın kış Dursun ki şevk ile sürsün bu yarış Lüzum yok bahara ![]() ![]() ![]() Yıkılır, yırtılır her kalın perde Hesaba çekilir dünya mahşerde Yazın şu duvara ![]() ![]() ![]() Abdürrahim Karakoç
![]() |
|