![]() |
Kuru Poğaça Tatlısı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuru Poğaça Tatlısı TarifiKuru Poğaça Tatlısı Tarifi Malzemeler 30-35 adet: 2 su bardağı un 1 su bardağı irmik 1 su bardağı süt 1 tatlı kaşığı tozşeker Bir tutam tuz 1 çorba kaşığı zeytinyağı İçi için: 1 çay bardağı ince kıyılmış badem 1 çay bardağı kuruüzüm 1 çay bardağı dövülmüş antepfıstığı 2 çorba kaşığı hindistancevizi 1 çorba kaşığı tozşeker 1 çorba kaşığı tereyağı Kızartmak için: Sıvıyağ Üzerine: Pudraşekeri Elenmiş unu derin bir kaseye alın ve ortasını havuz şeklinde açın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Tatlıların üzerine bal da dökebilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|