200gr mantar (varsa istiridye mantarı alın, daha az sulandığı için daha güzel oluyor)
2 yemek kaşığı zeytinyağı
4 orta boy patates, rendelenmiş
tuz, kimyon, kekik, pulbiber, karabiber
üzerine yumurta sarısı
Hazırlanması:[*]Soğan ve mantarları tavada, sıvıyağ eklemeden kavurun Mantarlar suyunu salıp çekince zeytinyağını ekleyip 1-2 kez çevirin[*]Patatesleri ekleyip karıştırın En son baharatları ilave edin[*]1 yufkayı açıp yağlayın Ortadan ikiye kesin Kestiğiniz yere malzemeden biraz yayın (altıda biri kadar) Yufkayı sarıp tepsinin şekline göre dolayın (bu şekilde bir gece bekleyebilir)[*]Pişirmeden önce üzerine yumurta sarısı sürüp 200C fırında pişirin
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.