Poğaç, tandır olan evlerde ve bilhassa köylerde yapılır Özel bir yemektir Hamur börek gibi hazırlanır Hamur tereyağı süt veya yoğurt katılarak yoğrulur ve bir siniye yayılır Üzerine de bir sini kapatılarak tandıra indirilir Üstüne bol miktarda kor haline gelmiş kül karışımı ateş konur Her iki yüzü kızardıktan sonra tandırdan çıkarılır Üzerine bol tereyağı ve bal şerbeti dökülerek sıcak sıcak yenir
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.